prosim vas..na cele sa mi spravila podkozna vyrazka ktoru som samozrejme chcela vytlacit...aj ked sa to nema viem:D...no a slo z toho aj take biele ale teraz ide len taka akoby voda priesvitna a stale je to napuchnute...je to strasnee a cervene...co s tym mam robit??...mam doma pytiol je to aj na taketo veci??...alebo repik alebo co?...prosim poradte....som zufala a vyzeram otrasne...
Čelo v kritickej situacii - podkožná vyrážka.
No ja mám tiež také slabé akné,kedže som teen mám 14 :) a mám také obdobia že nemám ani jednu vyrážku na tvári a také obdobie že asi 10 červených dubákov mám na tvári :( práve teraz mám super obdobie lebo mám len takú už vyschínajúcu vyrážku na brade a to je všetko :) samozrejme že používam aknecolor a rôzne vecičky ktorými sa zakrývajú jebáky :D a každý den si samozrejme umyjem tvár čixtou vodou a potom pleťovvou vodou a ak mám niaky navretý jebáčik tak si dám na noc ichtiol na tú vyrážku,ichtiol mi to do rána vytiahne a potom mám na vrchu bielu bodku ktorú si jednoducho pred tým ako idem do školy vytlačím a za 10 minút tam už ani žiadna stopa nieje po vyrážke a tiež mi moja babka(lekárka) poradila B-komplex to mi tiež pomáha na vyrážky a teraz rozmýšlam že tiež si začnem robiť také bylinkové masky hlavne na čelo aby som sa toho hnusného akné zbavila ale jedna vec nad ktorou sa stále zamýšlam že z mojej triedy polovica dievčat nemá ani len čierne bodky a chalani? tý majú hróoozne akné,tak im treba XD
moč, je to to najucinnejsie co si mozes na vyrazku aplikovat
mila nashira, kebyze staci umyt si pupak studenou vodou a pretriet pletovou vodou tak mam tvar uz davno ako babetko... :)
Pytiol,zubna pasta,propolis.Pomaha aj narazova davka B-cka.
prosim poradte nieco na to aby sa to zapalene cervene miestp cim skor stratilo...
no uz mi to aj odpuchlo ale je to straaaasne cervene velky absolutne cerveny flak...konecne sa dostanem z akne a teraz toto..mam to ako peciatku...co teraz__??
pytiol vytiahne to co tam zostalo.no urcite to nezmizne uplne,a le nebiude to az take napuchnute, pripade to yrychli"dozrenie"pupaciku.tak je mozne ze rano tam bude opat biela bodka.
a myslite ze ten pytiol zaberie?...mam to doma a este som to ale neskusala...urcite sa to aspon trochu zlepsi?...
hej , skus pytiol.vyrazku si si nevytlacila kompletne,a aj naniesla si si infekciu.abuduce si ju vytlac uplne,a vydezinfikuj, napr.propolisovou tinkturou.
daj si na to na noc pytiol a do rana je to prec