V auguste som bola na sterilizácií. Vraj, že je to 99,9% istota. Napriek tomu, som teraz tehotná. Som z toho psichicky hotová. Interupciu platím ja sama, alebo poisťovňa? Ak poisťovňa, aký je postup? Veľmi pekne prosím, poradte mi!
Ja mám platiť???
Dlho som nechcela dieta ,teraz to lutujem.Nepoznam zenu ktora to nelutuje.a ak nie hned, tak aj po 20 rokoch to lutuje.Ja zas si davam ziadost o adopciu.Co sa tyka platenia, mozes to reklamovat u lekara co to robil .Nemala by si platit.Ale skoda, nechod na interupciu ak len trochu mozes.ty vies sama, sama si za svoj zivot zodpovedna a aj za nasledky a to ta nechem moralizovat.
uplne daj na jahodku 14 a drzim palce,neboj sa problemov ci zvladnes uzivit a vychovat dieta a dat mu lasku,vsetko pride akoby same
nechoď na tú interrupciu.je to dar z nebies,ze si aj po takomto zakroku otehotnela.kolko zien sa pokusa o to,aby ostali tehotne,co vsetko pre to len musia podstupit,a tebe sa stal takyto zazrak.uvidis,neobanujes...
mozno by bolo riesenim, keby si kontaktovala lekara, ktory vykonaval sterilizaciu - mohol by urobit aj tu interrupciu
ved si bola na zakroku, ktory ti mal zarucit, ze uz tehotna nebudes! snad si teraz nebudes platit este aj interupciu-zavolaj si na infolinku tvojej zdravotnej poistovne, spytaj sa svojho osetrujejuceho lekara. Podkla mna by si to nemala hradit ty