ahojte, počula som že táto fialová vodička/genciánová violeť sa používa aj na vlasy, ževraj vybieli melír je to pravda? a ak áno ako sa používa??? dakujeem
Fialová vodička - ako pôsobí na vlasy?
a ked si to dam na cierne wlasy co mi to sprawi?
je to fakt dobre na vlasy,ci na melírovane alebo pre blondíny ktore chcu mat pekny platinový odtien.ja ho tiez davam svojim zakazníckam a su velmi spokojne..ale tiez je na to dobrý silver shampoon od lorealu,je tiež velmi dobry a obsahuje modre pigmenty ktore tlmia žlty odtien na vlasoch..
rozumela si mu dobre? preco by sa potom predpisovala na potieranie ustnej dutiny malym babatkam a novorodencom?
Že obsahuje rakovinotvorné látky.
a čo to znamená ked je karcinogénna??
Genciánová violeť je karcinogénna. Povedal mi to lekárnik v lekárni, keď som ju kupovala. Už ju teda nepoužívam vôbec.
nevybieli -len nebude mat zlty nadych. kadernicky na to pouzivaju strieborny palett shampoo
velmi pekne dakujem : )
Do platovej flase si das par kvapiek fialovej vodicky a zriedis vodou doplna.tak aby to nebolo celkom tmave musi to byt trosku priesvitne.na a zmyjes si s tym uz umyte vlasy nakoniec.Ozivi to melir,mam to vyskusane aj v kadernictve mi to poradila babizna ze si to mam robit po kazdom umyti je to super.