Ake mate skusenosti s HAK ??

bbb

ja som 4 roky brala Trinordiol a potom pol roka Lindinette 20 a povedala som si: DOST! HAK mi urobil zo zivota peklo. Stala som zo mna mrzuta potvora, mala som odpor k sexu. Po vysadeni HAK - urobila som tak pred 4 mesiacmi - je to super. Menzes mi naskocil uplne bez problemov, je pravidelny a nechut na sex postupne mizne a to doslova / este to nie je celkom ono. Sice sa mi navratili vyrazky pred menzesom, ale z toho sa neumiera. Nech ziju kondomy a zdravé telo bez dopovania hormonami, z ktorych je potom len kandidoza a podobne svinstva!!!

slniecko

mam ozbvy z toho ze keby som vysadila HAK mala by som svoj cyklus totalne dokatovany alebo na druhej strane by sa nechcel nastartovat.. a dalej z toho ze ked v buducnosti budem chciet mat deti moze to ovlivnit ich zdravie.Stava sa to??

aria

Ahoj slniecko, moja skusenost je taka... Brala som HAK v 18tich asi 3 roky a bolo to v pohode. Teraz som po niekolkych rokoch zacala znova a po 3 mesiacoch som presatala. Prejavili sa u mna neziaduce ucinky a to: naladovost, bolesti brucha mimo menstruacie, nechut na sex a podobne. S priatelom sme sa zhodli, ze to za to nestoji a ked chceme mat casom zdrave babatko, tak to vydrzime aj s kondomami. Je ich na trhu take mnozstvo roznych druhov, ze uspokoji aj najnarocnejsich. Aspon ja nemam problem... Takze tot moj nazor...

pribinacek

ja beriem antikoncepciu od mojich 16.,teraz je beriem už takmer2 roky a všetko je v pohode.Nepribrala som ani kilo,mám lepšiu pleť,pravidelnú menštruáciu a menzes sa mi skrátil z 8 na 5 dní a je slabší,ja možem len doporučiť,beriem Regulon a ten pocit istoty,že sa nič nemôže stať je úžasný.Keď anti vysadíš,všetko sa onedlho vráti do normálu.

palacinka

slniecko, vies ja by som ti poradila ale ja som iba pred dvoma tyzdnami zacala brat antikoncepciu NOVYNETTE a musim povedat ze zatial je vsetko v poriadku, nic mi nie je, nepriberam, plet sa zlepsuje a mam pocit ze aj prsia su o trochu vacsie...no a neviem ze jak ked to vysadim, ale vraj by sa vsetko malo vratit do starych kolaji, sice to bude trochu trvat...