Čo si o tom mam mysliet?

Príspevok v téme: Čo si o tom mam mysliet?
zufalec zed

ahojte.mam priatelku sme spolu asi rok a pol a spavame spolu asi rok.velmi ju milujem a hovori ze aj ona mna ale nerozumiem jednej veci-vobec po mne netuzi myslim sexualne.ked jej to spravym pusou a prstamy nikdy my to neopetuje(sk ju pol hodiny prosim tak iba vtedy)nikdy sa my s nim nepohra sama od seba ani nic tiez my ani nepovie ze chcem ta ani nic.daval som jej cas lebo som asi jej prvy sex partner ale po roku je to stale na tom istom.uz som jej to vela krat hovoril ale nic sa nezmenila.myslite si ze ju fyz.nepritahujem,alebo kde je chyba?stale sa snazim navodit pri tom peknu atmosferu ale nic.poradte prosim.

jaja

len ženy môžu pochopiť ženy, podla mna, keby to chápali aj chlapi, bolo by to príliš ideálne. práve riešime podobný problém s priateľom a ja som ako tvoja priateľka, a v nedostatku lásky to nebude...

cica

tak sa jej na rovinu opytaj a povedz jej nech aj ona je uprimna-ak sa toho nebojis ovsem,treba rozpravat otvorene,len komunikacia to posunie dalej...

cia

stalo sa mi to iste...je to velmi zvlastny pocit. Priatela som milovala, ale milovat som sa chut nemala. Dodnes to nechapem. Bol to bohuzial aj dovod, preco uz spolu nie sme. Porozpravajte sa o tom otvorene, kym sa da.

renata 1

jednoducho jej to nepripada vzrusujuce..nechuti jej to,nema to rada,hnusi sa jej to..to je cele..nieje to o laske,je to o jej sexualnej zrelosti.mozno na to pride v tridsiatke,mozno nokdy.zmier sa,alebo ju vymen.na druhej strane bud rad,ze nema odfajcene roky.lebo keby ano,tak ma po tvari nechutne vredy.

joujou

ale no,druha cast mojho prispevku nebola predsa myslena uplne vazne. zeny su komplikovane.. tak napr. mozno si nie je este ista tym ze chce s tebou viest sexualny zivot alebo mozno ma vycitky svedomia alebo si pritom mozno pripada trapne alebo nechutne. len ju prosim ta do nicoho netlac! musi to chciet sama a ziadne polhodinove natlaky lebo si to neuzijete obidvaja. skus sa jej opytat coho sa boji alebo ako by to chcela ona.

lada589

Neboj sa urcite ta ma rada,len sa mozno boji prejavit,moze to byt aj vychovou v detstve.Mozno aj ona po tebe tuzi len ti to nevie povedat priamo.A co sa tyka toho ze ti ho nevezme do ruky a pusy tak jej to moze byt neprijemne,skuste sexovat potme,mozno bude odvaznejsia.

machulka006

joujou-to je naozaj veľmi inteligentný názor... jeden z tých najinteligentnejších...že frigídna..jasné, lebo všetky ženy čo majú nejaký fyzický ( psychický problém a nechcú mať sex sú automaticky frigídne...

Najčítanejšie články