ahojte.mam priatelku sme spolu asi rok a pol a spavame spolu asi rok.velmi ju milujem a hovori ze aj ona mna ale nerozumiem jednej veci-vobec po mne netuzi myslim sexualne.ked jej to spravym pusou a prstamy nikdy my to neopetuje(sk ju pol hodiny prosim tak iba vtedy)nikdy sa my s nim nepohra sama od seba ani nic tiez my ani nepovie ze chcem ta ani nic.daval som jej cas lebo som asi jej prvy sex partner ale po roku je to stale na tom istom.uz som jej to vela krat hovoril ale nic sa nezmenila.myslite si ze ju fyz.nepritahujem,alebo kde je chyba?stale sa snazim navodit pri tom peknu atmosferu ale nic.poradte prosim.
co si o tom myslite?
tiež sa pridávam k názoru, že asi nevie presne čo má robiť, hanbí sa, že to neurobí dobre, že ťa nevzruší...tiež som mala ten problém...vyslovene som sa hanbila, vždy som nechala robiť len partnera a bola som vlastne spokojná, že nemusím robiť nič ja, lebo som sa bála, že to neviem...teraz je to presne naopak, som rada, ak sa môžem "pričiniť":-)veľa šťastia
MAS PRAVDU MATAA, TAKZE ZUFALEC MATAA a JA ti odkazujeme aby si sa isiel k.... s inou a vykaslal sa na tu brzdu ktorá je STRASNY sebec:P
no nemala som celkom isty problem, ale mozno podobny ako tvoja priatelka..s chlapcom som sice nespavala rok boli to iba nejake mesiace a chodila som s nim iba nejake 3 mes...nie ako vy 1.5 roka.Aj ked sme spolu spavali zniesla som iba to ked bol na mne...ked som sa mu mala venovat ja razne som ho odmietla,vôbec som sa ho tam nechcela ani chytit(asi ma nejako fyzicky nepritahoval alebo fakt neviem mala som taky blok, a aj preto ze som si pripadala neskusena, ze sa mozno strapnim)ucite toto trapi tvoju priatelku bud jedno alebo druhe...vzdy ju pochval nie jak psa:)ale naznac jej ze to bolo skvele aj ked to tak mozno nebolo...ja som to prekonala takto ze priatel mi zacal hovorit ze sa mu to paci...
Proste jej chyba vasen. Skus nakupit nejake afrodiziaka v erotic shope a daj jej nenapadne do napoja, len tak pre test ci sa to zmeni. Ak nie tak je frigidna.
Hmmm.pokial si jej prvy sex.partner mozno len nevie co robit.Pozri v sexe sa vzdy ucime a zdokonalujeme postupne.Mam otazocky.Kde spolu spavate?A kolko mate rokov.Tym ze ju budes o to ziadat,alebo prosit nedosiahnes nic.Vyskusaj jej navrhnut,ked budete sami na kludnom mieste tantru nie uplnu,ale tie dotyky.Vysvetlim: ja pohladkam ,pobozkám ,olyzem teba na urcitom mieste,ty mna.Len sa nevrhni hned ved vies kam.Ak cica nema vela skusenosti toto urcite privita.Sama sa oboznami s miestami ktore tak povediac pri laskani vyhecuju jej tuzbu.a s tym ,ze ti nepovie chcem ta sa nezaoberaj.Niektore holky su hamblive a take vyrazy pridu same casom.Este ohladom toho hambenia.Ked ju robis pusov ty vzdicha pri tom,ci to dusi v sebe?
noro moze mat pravdu moze to byt psichicky problem ako znasilnenie,zneuzitie alebo sa boji stale si mysli ze to nevie.porozpravaj sa s nou a napis ci sa to zlepsi.drzim palce
no vinko by mohlo zabrat.
Presne tak.. zbytocne sem pises. Musis sa s nou porozpravat... az potom mozes hladat radu od nas :) ale pokym nema ziadnu sexualnu aktivitu k tebe tak asi nebude pre teba ta prava...
aj ja si myslim,ze by si sa snou mal porozpravat a hladat pricinu.mozno je s tvrdej krest.rodiny,mozno bola v detstve zneuzita alebo sa len boji toho ze stale este poriadne nrvie co pri tom ma robyt.skusaj pred tym trocha cer.vinka na rozptilenie a uvidis potom:-)
awojky...neboj nic....ja som s priatelom rok a pol tiez..a mala som trocha podobny problem...vzdy som chcela sex prva.... spavame spolu asi rok..a konecne teraz asi mesiac uz je taky... zeee hodi ma do postele..... a ide na to prvy..vzdy som totiz musela zacat ja...bo som bola jeho prva...teda myslim ze hej...som si takmer ista....to je na dlhsie :-))) aleeee mozno zenam to trva dlhsie..no ale..je to nieco podobne,,ale tiez som cakala..a dockala som sa :-)