Pred mesiacom a pol sa mi narodilo dietatko. Takmer okamzite po porode sa mi zmenila farba stolice. Je tmavosiva az cierna. Ziaden iny problem, nijaka bolest, alebo podobne. Len ta farba ma trapi. Moze to suvisiet s materstvom? Ustupi to po case?
po porode
domko,tak to je mozno len.prechodne....a prejde Ti to.Krasny den prajem.
Nastastie, problemy so zaludkom nemam. Dakujem Vam vsetkym, velmi ste mi pomohli. :-)
Ja ked som bola u lekara z problemom,ze krvacam z konecnika,ale to nebolo hned po porode,az neskorsie.Tak sa ma lekar pytal aku mam stolicu,ci nie ciernu.Nemala som A on mi na to povedal,ze tak to nebudu vredy.Takze,ked je cierna stolica,mozu to byt vredy.Aspon tak som pochopila ja.Alebo,nebude to len zo stravi?a zaludok Ta neboli?.....
No tak ja som este nerodila ale ked som brala zelezo tiez som mala ciernu stolicu.
Ano, kojim a mam anemiu, beriem lieky s obsahom zeleza, ale tie som brala aj predtym. Okrem toho neberiem nijake lieky a uz sa nepamatam, kedy som bola naposledy chora.
berieš nejaké lieky? Kojíš? Nie si anemická-nedostatok železa nemáš?Liečila si sa v tehotnosti antibiotikami?Bývaš často chorá?