Ak ma niekto podobny problem...nedokazem priatela uspokojit ani rukou ani pusou, mozem sa snazit kolko chcem aj tak aj tak....mohlo by to byt aj tym, ze aj pri klasickom sexe mu to dost dlho trva a nikdy by sa nespravil pri pomalsom tempe a spravi sa iba pri polohe odzadu. Je mi to divne lebo som mala predstavu, ze muzi sa dokazu spravit pri akejkolvek polohe. A to mame sex nie pravidelne, cize by sa dalo cakat ze ked je moc nadrzany tak to pojde rychlo.
Kondom tiez nepouzivame. Moze sa stat, ze ak masturboval casto pod vacsim tlakom tak uz nie je tak citlivy? Dakujem za nazory a postrehy
V com moze byt problem?
V hlave má nejaký blok. Bude to v psychike. Nesnaž sa ho nasilu prinútiť k orgazmu ani to po ňom nežiadaj lebo mude mať pocit že vyvíjaš nátlak a menej sa mu to podarí. Možno vie že túžiš po jeho orgazme a už vopred sa obáva či sa urobí a práve pretomu to nejde. Nežiadaj to od neho.
S tou dlzkou mas pravdu, ale niekedy to je take ze clovek strati chut, hlavne aj tym ze mam problem sama v sexe.
A mas pravdu, ta komunikacia je dost rozpacita ohladom sexualnych veci. Sa hanbim rozpravat o tom a hlavne ked aj uz zacnem tak sa skoro nikam nedopracujem, lebo sa nerozprava so mnou prirodzene ale taham to z neho
a nevyhovuje ti ta dlhsia doba?? ved napr. zober si to aj z inej stranky nie je to az tak na skodu..moze ta uspojit z takych poloh ako to mas rada ty..a zaver by bol zo zadu a vtedy by sa upokojil on..hmm??
rozpravate sa o takych veciach? lebo s mojim byvalim sme sa nerozpravali..proste som sa hanbila a citila taka nesvoja ale s terajsim ano a poviem ti , ze aj sex je ovela lepsie..je teraz super
Uz som sa aj pytala, povedal, ze to zalezi od toho ako to citi, ci je to intenzivnejsie alebo menej. Len mi je to divne ze aj vtedy ked sme dlhsiu dobu neboli spolu
a co keby si sa spytala jeho??normalne otvorena komunikacia..
Vystriedame vela poloh, ale spravi sa iba pri tej jednej...ja pravda ze nie je moc sexualne zalozeny, tym myslim ze fantazia a skusanie novych veci, ale s tym by to nemalo suvisiet. A takto to bolo aj na zaciatku co ma asi najviac zarazilo, lebo muzi co s tymto zacinaju tak vydrzia malo. On presne naopak...
cezia a urobí sa do teba vzdy odzadu?