Liečenie pre obéznych

milutka

hladate liecenie pre obeznych, ak vam mozem poradit ja som navstivila 10 dnovy program a schudla som 7 kg. venuju sa tam skupinkach a upravia stravu . co je vyhoda tak to ze sa cvici v bazene a to setri klby a odburava tuky....pozrite si stranku
www.schudnitezdravo.sk alebo zavolajte na čislo 0908 283454

bubina

ak možem z vlastnej skúsenosti: ja som bola ako dieťa 10 r. na liečení, na tzv, odtučňovačke, schudla som za 6 týždnov 6 kg, trpela som, lebo som smútila za rodičmi, 1 návšteva po 3, týždnoh bola povolená, potom zasa nič. Všetky deti boli zdeprimované, na návštevu im niektorí rodičia doniesli torty, pečedné husy a pod. Efekt o ničom, doma som aj ja všetko nabrala, moja dcéra je bohužial tiež silnejšia ako ja, dokial sa nezmení strava v celej rodine nepojde to. Ak mu chcete pomocť, ťahajte ho von, nekupujte domov nič, čo by ho lákalo a pomohla by snád aj podpora od psychologa, ale nesmie mať pocit, že naneho všetci tlačíte, ako kedysi naši na mňa, ja na dcéru a pod. Sme všetci tuční, bohužial, sem tam schudnem pár kg a zasa jojo efekt. A okrem iného najvúčšia hamba pre mňa bola, ked spolužiaci vedeli, že som na odtučnovačke. posmievali sa mi už aj bez toho a potom ešte viac.Ak nechce ísť sám, neposielajte ho. Stačí normálny detský tábor na dlhšiu dobu, kde je 5 krát denne strava, žiadne mlsky, pohyb, vždy prišla dcéra z tábora chudšia...

olganik

Tiez by som potrebovala dat vnuka na liecenie obezity,ale neviem kde,v ktorych kupeloch,ci ozdravovniach.Kto vie poradit?