Existuje nieco take ako liecenie pre obeznych?? Viem ze take nieco pred par rokmi bolo na Slovensku, ale potom to zrusili. No vsak neviem ci niekde inde este nehodou take nieco nieje..tak poradte prosim...
Liečenie pre obéznych
hladate liecenie pre obeznych, ak vam mozem poradit ja som navstivila 10 dnovy program a schudla som 7 kg. venuju sa tam skupinkach a upravia stravu . co je vyhoda tak to ze sa cvici v bazene a to setri klby a odburava tuky....pozrite si stranku
www.schudnitezdravo.sk alebo zavolajte na čislo 0908 283454
ak možem z vlastnej skúsenosti: ja som bola ako dieťa 10 r. na liečení, na tzv, odtučňovačke, schudla som za 6 týždnov 6 kg, trpela som, lebo som smútila za rodičmi, 1 návšteva po 3, týždnoh bola povolená, potom zasa nič. Všetky deti boli zdeprimované, na návštevu im niektorí rodičia doniesli torty, pečedné husy a pod. Efekt o ničom, doma som aj ja všetko nabrala, moja dcéra je bohužial tiež silnejšia ako ja, dokial sa nezmení strava v celej rodine nepojde to. Ak mu chcete pomocť, ťahajte ho von, nekupujte domov nič, čo by ho lákalo a pomohla by snád aj podpora od psychologa, ale nesmie mať pocit, že naneho všetci tlačíte, ako kedysi naši na mňa, ja na dcéru a pod. Sme všetci tuční, bohužial, sem tam schudnem pár kg a zasa jojo efekt. A okrem iného najvúčšia hamba pre mňa bola, ked spolužiaci vedeli, že som na odtučnovačke. posmievali sa mi už aj bez toho a potom ešte viac.Ak nechce ísť sám, neposielajte ho. Stačí normálny detský tábor na dlhšiu dobu, kde je 5 krát denne strava, žiadne mlsky, pohyb, vždy prišla dcéra z tábora chudšia...