Niekedy odpadávam

daphne3

tiez mavam pocity na odpadnutie, z nizkeho tlaku, ale uz ovela menej, ked som bola v tvojom veku, odpadavala som casto. mne dost pomohla flaska malinovky v taske, tu som nosila potom vsade a nejaka sladka tycinka na vyrovnanie hladiny cukru. Dolezity je tiez kyslik, ked si niekde v buse, treba otvorit okno a zhlboka dychat..

ethel

dodržiavať pitný režim,aspoň 2 litre vody na deň,stravovať sa pravidelne...Ale porozmýšlaj,kedy sa ti to stáva,či to nie je keď máš strach,stres,...môže ísť o tetanický syndróm.Aj tak si kúp magne B6 tabletky a preventívne si dávaj jednu denne.

mira

Nízky cukor v krvi vyvoláva zdanlivo paradoxne vysoký príjem jednoduchých cukrov, ktorý spôsobuje nárazníkovú reakciu - vyplavenie inzulínu, jeho rýchle odstránenie cukru z krvi a následný silný nedostatok. Riešenie : prijímať cukor vo forme zložitých cukrov - celulózy zo zeleniny a celých obilných zŕn z ktorých sa cukor /glukóza/ uvoľňuje pomaly a postupne v procese trávenie tak, ako ju mozog potrebuje a nespôsobuje šoky. Tak je zaručená stabilita organizmu.
Nízky tlak býva spôsobený oslabujúcimi potravinami uvedenými v predchádzajúcom príspevku, ktoré oslabia srdce.

RNG

Dovody-niektore:
Nizky cukor v krvi, nizky tlak, nizko kyslik v krvi, hormonalne kolisanie.
Kazde treba adresovat osobitne.

tlakka

a merias si tlak? ak ho mas nizky moze to byt z toho. ja mam tiez nizky a nechyba mi k odpadnutiu vela,a toci sa mi aj hlava

mira

Predpokladám, že nepiješ alkohol a neberieš drogy a lieky, tak to budú iné látky, ktoré ťa oslabujú. Možno ješ sladkosti s cukrom, vrátane nápojov, alebo veľa ovocia , hlavne tropického alebo ovocných štiav. Tieto potraviny nefyziologicky uvoľňujú až tak, že sa neudržíš na nohách. Ovocie treba nahradiť zeleninou upravenou rôznymi spôsobmi.

sam

Moze to byt mdloba. Mne sa to tiez stavalo na zakladnej skole, obcas som sa len citil zle, take navaly horucavy, tocila sa mi hlav a raz som aj odpadol.Celkom dobre informacie o tejto "chorobe" najdes na:
www.fntt.sk
Prajet ti, aby to rychlo preslo:)