Podpora

Príspevok v téme: Podpora
mirečka

Ahojte baby, viem, že je tu tých príspevkov do bludu, ale neviem, ako inak mám nájsť ľudí, ktorí sa vzájomne budú podporovať, aby sa vyliečili. Verím, že aj takí sú, nie len vyliečení a chorí, ale aj liečiaci sa, ktorí potrebujú podporiť. Ako napríklad ja. Už sa chcem z toho dostať a chcem nájsť baby, ktoré sa rozhodli rovnako a myslia to úplne vážne a neprípúšťajú žiaden návrat. Tak sú tu také?

lilinka22

evcca gratulujem a teším sa s tebou. ja som dnes zvládla sušené ovocie. no, zvládla, ako zvládla. nevyvrátila som ho a hoci sa mi pri jedení triasli ruky a do večera som nedokázala na nič iné myslieť, ostalo mi v žalúdku.
dievčatá, zo srdca vám prajem veľa úspechov.

evcca

ahojte baby, ja som dnes konecne zjedla kombinovane jedlo, to je ryzu a maso, nebola to cela porcia, ale som rada, pretoze doteraz som jedlo stale delila ako delenu stravu. nech je takychto dni viac a viac.

rockerka

Bolo tazke rozhodnut sa a ignorovat ten skresleny obraz v zrkadle ktory vzdy vidime. Ale rozhodla som sa a povedala som si - Ked uz zacnem, neprestanem a vyhram ten boj o zivot. Lebo to boj o zivot. Ked budes mat pocit ze nechces pribrat, nepovedz si-Ja musim pribrat, lebo to ta bude len viac deprimovat. Ale povedz si -Mam pravo na jedlo ako kazdy iny clovek, mam pravo si ho vychutnat! Normalny ludia nepocitaju kalorie!

evcca

ahoj mirecka a ostatne baby, moj e-mail je: mesarosova.eva@zoznam.sk, budem rada, ak mi napisete a vzajomne sa podporime. tie zablesky zivota bez bulimie su nadherne.

aj ja ???

Merfey: ahoj, ak budes taka dobra, mozes napisat svoje svoje icq alebo mail.adresu? ja by som si s tebou rada popisala, mozme kludne aj tu, ale mozno bude aj lepsie iba cez icq, alebo aj ten skype, to mozno aj neskor :-)
Ja to nechapem, tolko krat si poviem ze nebudem, ze urcite uz nie, ved to predsa nechcem, ale aj tak to nedodrzim, najldhsie som vydrzala iba dva dni bez vracania...a je mi z toho na nic, citim sa zubozena , ked si na to co len spomeniem...povedala som to mamke, ale ona ako keby o tom ani nevedela, chapem ju, ze si to zrejme stale nechce pripustit, nechce si uvedomit ze sa to tyka prave jej dcery, ale mohla by to aspon skusit a mne je luto, ze nema o to zaujem...a som casto doma a vacsinou aj sama, a chladnicka vzdy plna jedla, ja tam vzdy proste nieco mam, co mam robit ako sa mam donutit tam neist?? sak ma to stale len a len nici, ja viem zamestnat sa, ale ked v hlave mi stale huci, "ved chod tam a zober si nieco, hocico, sak len dobnes do toho, nedas si vela" ale nakoniec sa vzdy prezeriem ako nejako prasa a potom to skonci aj tak len tam, kde by nemalo...aj dnes..:-((( a keby len raz :-(((

Merfey

Ak chcete, rada vám potom dám mail alebo icq alebo skype, aby sme sa podporovali všetkými možnými spôsobmi :) My na to máme