brusny tanec a cvicenia Mojzisovej v Kosiciach-kde?

tish

ja chodim v bratislave ale ked som studovala v kosiciach kamaratka chodila ale neviem kde, skus na nete urcite nejaky kontakt najdes.
viem ze to mnohym zenam pomohlo aj u nas uz poodchadzali tehotne. ale aj pre tie existuju kurzy brusnych tancov.
nesmies si pre to zufat a hlavne sa s tym velmi zaoberat. proste skus aj tuto kombinaciu, co ta bude bavit viac a nemysliet na to a urcite sa to podari. drzim palceky:)

tamina

Dakujem babenky:).Nemame zdrav. problemy, len to skusame skoro rok a zacinam byt zufalka:). Pocula som vsak o cviceniach aj akupunkture, len neviem kde. Pristahovali sme sa do KE len nedavno, tak robim prieskum, aby nam to vyslo:).pa

tish

tamina, brusny tanec ti mozem len odporucit, je zdravy na dusu aj na telo. neviem aky konkretny problem mas, ze nemozes otehotniet ale brusny tanec priaznivio vplyva na psychiku a zenske organy, uvolnuju a spevnuju sa panvove svaly. ja tancujem uz skoro rok, mam sedave zamestanie a prestal ma boliet chrbat, zmensili sa mi bolesti pri menstruacii, cerpam z neho energiu.

silvias

Tamina nechceš vyskúšať Akupunktúru radšej ako brúšne tance???Viem že je to dobré pre ženy´,ktoré chcú mať bábatko a nedarí sa im!!V Košiciach je Akupunktúra na Dénešovej ulici na KVP.
Pozri si na www.jerikos.sk a zistíš viac!
To by som ti doporučila!!Silvia