Dlhodobo trpím bolesťami chrbtice v oblasti medzi lopatkami. Liečila som sa u obv. lekára - brala som injekcie NOVALGIN, MYDOCALM, plus tablety FLUGALIN. Účinnosť sa prejavovala iba počas liečby, ktorá trvala 2 týždne, potom nastali rovnaké problémy.
Ozve sa mi prosím niekto, kto mal rovnaké problémy a dokázal si pomôcť a ako? Aké máte skúsenosti napr. s akupunktúrou?
bolesti chrbtice
ja som skušala pilatesa aj to bolo fajn len teraz maju prazdniny
Ja cvicim jogu je to super,spociatku to boli ale ked sa to uvolni ziadne bolesti ,chrbta,hlavy tie boli priserne.
Neviem ake maš ty tie bolesti, ale mna začalo bolieť medzi lopatkami už v januari a od vtedy sa mi to tak zhoršilo, že mi začalatrpnuť lava ruka a mavam bolesti na hrudniku, tak mi lekar k tomu pridružil aj diagnozu panicka porucha a uzkosť.
Vyskušala som akupunkturu aj rozne ine techniky.Pomohlo mi to vždy ale nie na trvalo.Teraz chodim na rehabilitačne cvičenia a tenzicke masaže.Beriem myolastan na noc a teda nič moc.
Akupunktúra je dobrá a vyskúšaná liečba z bolesťami chrbtice veľa mojich známich sa vyliečilo z bolesti alebo aspoň utlmilo bolesti na určitý čas!!
Aj moja mama chodí teraz na Akupunktúru no uvidíme ako jej bude,ale jednoznačne treba to vyskúšať!!Každý človek je iný a každý organizmus inak reaguje na všetko. Pekný den Silvia