potrebujem surne radu, za ktoru vam vopred velmi pekne dakujem. Moj maly syn, ktory ma 9 mesiacov, vcera rano spadol z postele. tak rychlo sa presupol, ze to bola fakt sekunda...vyska posteli je asi 40 cm, mozno ani to nie. bol to ale dost rachot. plakal mozno jednu minutu ale ked som ho zobrala na ruky tak prestal a cely den bol normalny, papal, spinkal ako obycajne, ani neplakal. len na druhy den zvracal. raz za den.aj v noci plakal, myslim ze ho tlacilo brusko. ale obed a veceru zjedol normalne a potom uz nezvracal. velmi sa bojim, ze si ublizil...mam ist do nemocnice? ked zvracal iba raz?a inac vsetko v poriadku? velmi sa kvoli tomu trapim...dakujem za odpoved...
Syn spadol z postele
ano, aj ja sa priklanam k nazoru, aby si navstivila lekara. navonok moze vyzerat vsetko ok, ale nevies co sa deje vnutri. istota je istota:)
Ani ja Ťa nechcem nejako znepokojovať, ale mne sa stalo skoro to isté (ja som bola to dieťa) a v puberte som dostala prvý epileptický záchvat. Preto by som tiež odporúčala vyšetrenie.
Alebo zavolaj na pohotovost a opytaj sa lekarky a uvidis co ti povie len nerobit paniku a ani ostat lahostajna .....uisti sa tym telefonatom a daj nam vediet.
ja neviem konkretne tento pripad, ale deti mnohokrat spadnu, aj na hlavicku, a velakrat si to rodicia ani ucitelky v skolke ani nemusia vsimnut.
Darinka: Nechcem sa opakovat Ivku1 ale ihned by som isiel do nemocnice! Mohlo sa mu stat hocico aj ked teraz je to nebadat v buducnosti to moze mat velke nasledky
Keď sa celý den spával normálne-usmieva sa atď.nemal by tam biť žiaden problém.Deti veľa krát spadnú na hlavu anič im nie je .Majú oveľa pružnejšie kostičky .