Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skúsenosti s HAK Cerazette

Tinuška

Ahojte predám úúúplné nové neotvorené balenie Cerazette po 20 ,-EUR - mám dve balenia na pol roka.

A prečo ich predávam??

dneska 12.1.2016 som si bola vybrať nové antikoncepčné tabletky a až ked som zaplatila v lekárni tak pozerám, že tieto tabletky už neberiem - už nekojim a začala som pri užívaní cerazette krvácať dennodenne.

sestrička sa pomylila napísala zlý recept, tak mam Cerazette 2x po 3 dražé a neviem čo s nimi :o((
Lekárnička mi ich nechcela zobrať späť. že to boli na moju objednávku a tá bola ešte medzi vianočnými sviatkami, že je nový rok...tak že mám smolu... Mám od nich aj bloček o kúpe, stali 25,50 Eur, jedno balenie po 3 dražé, ja predám po 20 EUR. Mamičky ak máte záujem píšte na: sabolova.m@centrum.sk
Ďakujem

M 25

však o to pri tejto antike ide, nebudeš mať menštruáciu a predpisuje sa ženám, čo majú nejaké iné zdravotné problémy, pri kt. sa nesmie používať iná antika ..

ja som ju tiež užívala , pár mesiacov, lebo som mala problémy so žilami..

ako že o nej nič nevieš a kludne ju berieš??

threllis

s touto antikoncepciou mam velmi zle skusenosti ..od kedy ju uzivam(9 mesiacov) ,od vtedy nemam menstruaciu.. tehotna nie som .. doktorka mi ju predpisala pretoze fajcim..

monikaaa

no ja som to pocula opacne.aj v letakoch to je tak pisane ak ma zena neziaduce ucinky dlhodobo pri kazdom druhu antikoncepcii tak by mala prejst na cisto gestagenove.pravda je ze estrogen sa nesmie pri urcitých problemoch a hlavne ked zena fajcí to je dost nebezpecne,pri gestagene to nevadí.a z estrogenu sa aj pribera.ci tak alebo tak v cerazette je aj tak menej gestagenu nez v normalnej antikoncepcii a estrogeny ziadne....

3martina3

Monika, to prave gestagen ma v HAK za nasledok tie neziaduce ucinky, aspon tak to komentoval jeden gynekolog :) Estrogen by sa nemal, ked su problemy s migrenou alebo s krcovymi zilami.

monikaaa

cerazette uzivat vyse roka.uzivala som uz vela druhov od normalnych po najdrahsie tabletky ale nakoniec som vyskusala cerazette pretoze neobsahuje estrogeny ktore ako jedine v hormonalnej antikoncepcii skodia a su z nich aj neziaduce ucinky.cerazette su uplne super,ako keby som ani nebrala ziadne tabletky,ziadne neziaduce ucinky a dokonca som po nich schudla.jedina nevyhoda je ze sa beru bez prestavky tak zena po nich ma nepravidilnu menstruaciu alebo casto ju nema vobec co je podla mna aj celkom vyhoda:)odporucam....