Dobry den, chcel by som Vas poprosit o radu.Frajerka dobrala prvu davku antikonecpciu, tj. prvy mesiac. V navode je pisane ze menstruacny cyklus ma dostat 3dni po dobrati posletnej tabletky. 2. den po poslednej tabletke sme mali sex a kondom zlyhal. Niesom si isty ze som ju \\\"napustil\\\" ale chcem kludne spavat. Preto Vas prosim o radu. Chcem aby uzila postinor, alebo inu tabletku PO. Ale zaujima ma Vas nazor. A ci je ta tabletka 100%tna. Dakujem za kazdy nazor a reakciu
Sex - zlyhanie kondomu - tabletka PO
no po 5 rokoch dobra rada Anina :D
Peter, je jasne ze si vyplaseny, necudujem sa, ale bola este chranena HAK. ale tak aj Tabletka po pre istotu nie je zly krok. lepsie ako kocikovat, ked to este obaja nechcete.
na www.antikoncepcia.com je gynekologicka poradna a pisali ze tabletky chrania od 1 dna uzivania.Takze nemaj obavy:-)
ahoj peter napiš mi na moj emneil nina1@szm.sk a ja ti poradim...ja uživam tiez antiku
postinor sa uz nevyraba ale jeho nahradou ej escapelle, o ktorom je tu dost pisane...inak nie je 100% ale len 87% co je dost malo.myslim, ze tvoja priatelka bola chranena HAK, tak neni dovod sa znepokojovat..