otazka ohladom otehotnenia

anda30

to znamena ze este k tomu vsetkemu hrozi aj "viacdetnost"?:-) to si musela byt v soku...kedze si brala pravidelne.co ti na to povedal doktor??:-)

zumka

ahoj nechcem ta strastit , ale su take pripady , napr ja som toho dokazom , a to som dopadla ,celkom faj vyslo z toho iba jedno kamoska panbozko nadelil rovno dve

anda30

ja si tiez myslim,len raz som pocula ze sice velmi velmi malo pripadov,ale stali sa aj take ze pocas uzivania... tak sa pytam ci naozaj... ok,pockam,spravim test...nebudem vas tu otravovat.. diky vsetkym

usiko

co si, otehotniet nemozes, ja som brala HAK 11 rokov, sex casto a naplno a nic sa neudialo, aj ked priznaky obcas boli....

anda30

jasne,priznaky su,nechce sa mi to dopodrobna pisat,pocula som ze ak sa beru napr.antibiotika ze je ucinnost HAK znizena,a pod.ale ja neberiem ine lieky..len som chcela vediet ci sa stavaju aj take pripady... tabletky beriem kazdy den,pribl.v rovnakom case.. som znepokojena

panik-a

mas nejake priznaky gravidity ? ono vsade je urcite percento, ci promile zlyhania ..ale ak si ziadnu nevynechala a beries ich cca v rovnakom case, je tam male riziko

panik-a

co to znamena bez vynechania? bez tej 7 dnovej pauzy, alebo bez prestavky na regeneraciu organizmu ? ani v jednom pripade by sa to stat nemalo