Uz dlhsie trpim slabostou, celeho tela, najprv sa to dalo zvladat,vzdy to bolo len na chvilku,mi prislo zle,na odpadnutie necitila som si nohy a tak..potom sa to dost prudko zhorsilo.. vsetky vysetrenia mam za sebou..na stitnu zlazu mi lekar dal lieky ale povedal ze podla vysledkov by som taketo stavy ani nemala mat..uz som bola aj u psychologicky a povedala , ze to je uzkostna porucha..lenze problem je v tom ze isla na dovolenku na dlhsi cas takze sa to neriesi,medzitym som sa objednala k inemu ale tiez moze najskor az v septembri.. :( ..a ja som sa len chcela opytat ci nemate nahodu nejaku radu co zatial robit lebo nemozem ani chodit von poriadne,iba pred barak a tak..jo,a este zvladam uz aspon chodit autom co mi bolo predtym tiez v nom zle takze aspon nieco.. :) ale uz som naozaj taka dost bezradna tak len keby nahodou.. :/ ..je mi jasne, ze asi nic bez pomoci niekoho ineho mi nepomoze ale tak uz skusam vselico..tak mozno..snaad.. ..ved keby hej tak dakujem aj za nic heh :) ..aspon som sa trochu vykecala ked uz nic ine.. :)
slabosť--uzkostna porucha..
baby a problémy s videním nemáte? ja mám napríklad aj teraz taký pocit, že mi medzi obočím hrozne sťahuje niečo vnútri a že sa mi skrížia oči a nebudem vidieť... tiež mám úszkosť... poznáte to?
prečo ?
je to len jeden z prejavov ,bohužial je ich kopec inych a ovela horšich tento by som este ako tak bola v tom čase zvladala.ale nakoniec všetko sa da liečiť,takže pomoc je ,len si treba dat pomocť a poradiť.
Ja som z tychto psychickych problemov uz aj tak dost zmatena...
neviem o tom že by som ju mala,mala som uzkostnu a panicku poruchu.vela som o nej čitala pozname s a navzajom kopec ludi s tym istym ochorenim a takmer všetci maju rovnake priznaky a prejavy tychto panickych atakov.
Inka nemala si nahodou derealizaciu ???
presne take pocity su pri tejto chorobe,pocit ze sa momentalne nachadzas mimo realny svet ako keby nieco utekalo alebo plavalo,velmi tazko sa to opisuje ale kto to prezil vie presne o com je reč.j a som to prezivala viac ako pol roka ,niekedy som mala pocit že to užnevydržim a že mi bud z toho šibne alebo zomriem .
Levica neviem ci je to celkom normalne mat taketo stavy. Citala som kadeco o tejto chorobe, ale nic taketo. Neviem, cim by to mohlo byt...
ahojte. Ja mam tiez hrozne stavy uzkosti a strachu ze sa mi nieco stane. Snazim sa na to nemysliet ale to nejde bojim sa ked to na mna pride tie stavy na odpadnutie, busenie srdca. Chcela by som sa ale opytat, ci je mozne pri uzkosti, cize ci uzkost moze sposobovat aj to, ako keby som plavala, moje telo ako keby sa vznasalo na nejakej lodi neviem to presne do detailu popisat mali ste to niekto?
Ahoj Mulma Aj ja mám taký podobný problém, ale zatial si viem s tým poradiť. U psychologičky budem objednaná až začiatkom októbra.
Trpím panickou poruchou a teraz užívam liky Seroxat. Po nich sa už cítim lepšie. Okrem toho som momentál.nezamestnaná a rozmýšľam čo ďalej. Som na marodke a hľadás si prácu. Zatial nič nemám ale nestrácam nádej.
V tvojom prípade by som ti proti úzkosti poradila, aby si sa snažila viacej myslieť pozitívne alebo sa venovať príjemnejším veciam. Keď to na tebe príde tak tomu daj voľný priebeh a ak sa ti dá tak daj všetky pocity na papier. Potom sa ti uľaví. Ak to ani nepomôže, tak sa skús porozprávať s nejakou dobrou kamarátkou. mne to trochu pomohlo. Môžeš aj relaxovať pri nejakej dobrej hudbbe.
Ja mávam panické záchvaty a keby nie mojej psychologičky a mojich priateľov, tak neviem ako by som to zvládla. Bojujem s týmViem, že to bude trvať dlhší čas ale ja sa snažím nevzdať.
Tak sa zatial maj.:-)
S pozdravom Veronika