Pachnuci vytok z pupka a pasovite palenie okolo pupka

Príspevok v téme: Pachnuci vytok z pupka a pasovite palenie okolo pupka
nina765

Ahojte, ma niekto skusenosti z pachnucim vytokom z pupka (nevyteka sam, len ked si ho vytieram) a pasovitym palenim v oblasti pupka? Nemoze ist o nejaku infekciu, pripadne chorobu criev (napr. celiakiu, prip. alergiu na mlieko)? Boli to stale, je to neprijemne a niekedy mam pocit, ako by som citila zapach v tele, napr. ked sa nadychnem. Ako keby sa mi tam nieco kvasilo. Bola som na gastro vysetreni, vysledky boli ok, bola som aj na oper. slep. creva, na laparoskopii, ale nic mi nezistili. Mam to uz zopar rokov a zacinam byt zufala, je to dost neprijemne. Dakujem vsetkym za odpovede. Nina

simonetta

ahojte ja mam presne taky isty problem sem tam som mala pocit ze mam nejaky neprijemne pachnuci vytok z pupka.bolesti sice nemam ale aj vytok je dost neprijemny..som tehotna a mam pocit ze mam s tym vacsi problem...cistim si to aj 3 az 4 krat denne.

evka532

ja som mala tiez par rokovbolesti okolo pupka, nemohla som sa ho ani dotknut, tak som navstivila chirurga a ten ma poslal na operaciu-pupocny pruh...okrem jazvy sa nic nezmenilo, boli to rovnako..NIKDY VIAC

dominikakosice

ja viem co ti je navstiv brusneho chirurga a povec mu o tvojom probleme asi mas nekompletne uzavretý omhaloenterkticky dukt jedna kamoska mala take problemy a vraj je to toto je to zriedkave ale to znamena ze nemas dobre zaviazeny pupok a nieco s crevami to mas chod za doktorom !!!!

vierka111

No tak to musi byt fakt neprijemne a zufale, ked Ti nevie nikto pomoct. Mozno sa tu najde nejaky odbornik, resp. ti tu mozno da niekto kontakt na nejakeho ludoveho liecitela...asi by som sa obratila aj tymto smerom...takze, pomozte

nina765

Dakujem za odpoved. Rifle sice nosim, ale vzdy mam tielko, takze z toho to nebude. A mam to uz roky, myslim tie bolesti a pocity. Fakt uz neviem, z coho to moze byt, chodim stale po lekaroch, vsetky mozne vysetrenia a niekedy si pripadam ako hypochonder, no...som ten typ, ze keby ma nieco nebolelo, tak lekara obchadzam na 100 km:o)... je to velmi neprijemne a zatial sa nenasiel clovek, co by mi pomohol, vzdy to iste, ultrazvuky, odbery, dokonca jedna lekarka na ultrazvuku odmietla preverit miesto, ktore ma boli, ukazala som jej na pupok a okolie pupka...povedala, ze tam su len creva a nema tam co boliet, aj ked som jej marne vysvetlovala, co ma boli. Niekedy mam fakt dojem, ze nechcu pocuvat...som zufala...

srnka

Neviem ci ti to pomoze ale moja neter mavala takisto pachnuci ani nie vytok skor mokvajuci zapachajuci pupok.Nakoniec zistili ze to ma prudku alergicku reakciu na kovovy gombik na rifliach.Nosila rifle na holom tele a gombik sa jej priamo obtieral o pupok ktory sa zapalil a tym ze rifle stale nosila dalej neliecilo sa to.Nakoniec jej dali na to akusi masticku a tusim to este polievala peroxidom kym sa to nevysusilo.Teraz nosi pod rifliami zasadne aspon zakasane tielko aby bol pupok chraneny.Nieje to sice sexi,ale je v pohode.Takze si myslim ze to moze byt aj z toho.

nina765

dakujem za odpoved. pred pol rokom som bola na laparoskopii, lebo sa mi nedari otehotniet a vsetko bolo v poriadku, hladke, ciste, priechodne a bez endometriozy. takze neviem...