som bulimicka asi 5 rokov..aj ked som mala prestavky niekedy mesiac..niekedy tyzden..niekedy kazdy den..no problem je v tom, ze sa chystam na gyndu a chcem si dat predpisat HAK ale viem, ze mi bude brat krv a tak sa bojim, ci zisti, ze mam ppp..hmm?? mate niektora s tym skusenost...?
Prosim Vás o radu a názor
ahoj, som unavena -tak sa mi nechce ist citat vsetky prispevky. kaslat na to, ci zisti-ze mas PPP.Problem je v tom, ze nema vyznam brat lieky-pretoze nemas istotu, ze ich nevyvracias. Ak potrebujes ochranu a nie si uplne vonku z toho kola-porad sa o inom sposobe, nie o HAK. vela stastia
a nechcela si evru /naplaste/..??alebo si myslis, ze ked budem brat tabletku napr. vecer okolo 19,00 vtedy nezvraciam a normalne a az do takej 13,00 nasledujuce dna by som nezvracala tak by mi tabletka zaucinkovala??alebo po kolkych hodinach sa rozpusti.??
ach jaj:mala som podobny problem.tiez trpim niekolko rokov ppp a nedavno som bola u doktorky si dat predpisat antikoncepciu.mala som strach ze to zisti a tiez mi brali samozrejme krv.takto nic nezistila.problem mam vsak obcas s tym ze sa bojim aby sa nestalo ze si dam antikoncepciu a potom sa este prejem a zvraciam :(
budem rada mozes mi to poslat na borka4321@azet.sk ...hej snazim sa vzdy nieco robit, nebyt stale doma..ale nie vzdy sa dari..asi vies..
ach jaj: drzim palce, je to urcite tazke, viem o com rozpravam, len sa drz a hlavne pozitivne mysli, zamestanaj sa , stale nieco rob, aby si nemyslela len na jedlo...vzdy len rob proste nejaku aktivitu a ak mozes doma sa zdrzuj co najmenej, ak mas mail, tak ho napis prosim ta, poslem ti nieco velmi pekne, nejaky pribeh, mozno ti pomoze dostat sa z toho...uvidime :-)tak ahoj zatial
teraz ako mam priatela byvame spolu cez tyzden, pokial som s nim tak jem normalne a vobec nezvraciam ale ako nahle pridem domov na vikend som v tom zas..ale nevzdavam ot je to tazke ael snazim sa..a ako hak zatial uprednostnim evru /naplaste /
ja si zase myslim, ze aj antikoncepcia je normalna vec aj ked mas bulimiu, samozrejme snaz sa s tym nieco robit, teda zmen predovsetkym svoje myslenie, ale to iste sama o tom vsetko vies, samozrejme jedna sa tu iba o to, ak si bulimicka....ale ked si das HAK tak najmenej 4 hodiny po zobrati tablety nesmies vracat, lebo inak to nebude mat ucinok....myslim si ze ak to dodrzis, ucinok tam urcite je!
Čo je to ppp?