pekny den!rada by som vedela od akeho veku sa moze podavat ribomunyl na posilnenie imunity.
Ribomunyl,od akeho veku?
Janka, my mame rybomunil uz asi 4xkrat. Zatial je vsetko v poriadku a deticky su zdravsie. Dostali sme tiez 12 sackov a uzivali to vzdy prve 4 dni v mesiaci (alebo nejake 4 dni v mesiaci) takze to vydrzalo na 3 mesiace a potom sme vzdy chodili na kontrolu.
rybomunil je extrakt z piatich najbeznejsich bakterii, sposobujucich plucne ochorenia.
V teorii telo nan reaguje vytvorenim viac obrannych latok a bielych krviniek.
Vyrobca je vo Francuzsku(od 1980), obsah sera su proteoglykany a ribozomy z bunkovych stien bakterii,
V USA nie je na predaj, napriek tomu, ze je povoleny vo vyse 60tich krajinach.
Zda sa, ze nasa FDA ma voci nemu nejake vyhrady.
Osobne odporucam betaglukany, rozne antiviralne doplnky(plucne a nosohltanove su casto sposobene inymi nakazami, nez uvedenych pat bakterii) a silne antimikrobialne prostriedky ako oreganovy olej a GSE, pripadne extrakt z olivovych listov, lapacho, graviola....
AHOJTE, MOZETE MI NIEKTO NAPISAT AKO SA PRESNE UZIVA RIBOMUNYL?MAM 2,5 SYNA, A ESTE SME TO NEBRALI...DOSTALI SME 12 SACKOV, NAKOLKO MI TO VLASTNE VYDRZI? JANKA
ja uz tiez uziwam tento liek asi 3. rok, som o nieco menej chora, i ked kazdy rok to w urcitom obdobi aj tak na mna pride.beriem to podla tej schemy, trwa to pol roka a prve styri dni w mesiaci sa uziwaju lieky,1. mesiac ale dvanast dni s takymi prestawkami. to dokedy ete budem uziwat? mam 15 rokow a nekedy zabudnem tabletku zjest, tak si ju bud dam neskor alebo iny den a tak si to potom posuvam. vadi to? ake mate skusenosti?
Čavíček divčatka,ženy,chlapci,zvieratka.
rad by sem se predstavil vám,ja som rašista,zoofil,pedofil,gay=a nehanbim za to,sem rad že som toto.
Ponukam strednutia na pokecane(viete na čo myslim) =viete ja sem panic tak viete ake o ake stredko ide.
VIAC INFO NA MOBILE SOM ONLINE (FURD STALE NA MODULE/MOBILE):
ORANGE TEL C:0908/056 209
T-MOBILE TEL C:0902/358 178
TAK VOLAJTE,(MAM ZADARA TEL C )DOHODNEME SA ZE KDE DAME TO STREDKO,ALE NAJLEPSIE BY BOLO O U MNA DOMA NA JEDLIKOVEJ 5 NA 5POSCHODI V KOšICIACH.
VOLAJTE SOM SERIOZNY MUž Z VELKYM VTAKOM A ROZUMOM.
ribomunil sa da kupit bez predpisu??
co je to za zlozenie?
ribomunil sa da kupit bez predpisu??
co je to za zlozenie?
ahoj, syn (5) ho berie uz treti krat, je dobry, vzdy, ked sa mu nakopia choroby, potom je pokoj.