:)Zdravim vsetkych.Mam taky problem ze uz asi tri dni citim svrbenie na zaludi ale pod nim este viac ked si stiahnem prdkozku zda sa ze je to trosku vlhkejsie a svrby to hlavne tam pod zaludom...skusal som si skrabat a zisiel z toho taky bieli povlak co to moze byt?pls radnu na nejake domace liecenie:)dakujem
Svrbenie a povlak.....
Ospravedlňujem sa že reagujem mimo tému, lebo to tiež nemám rád, ale nedá mi reagovať na Venušin príspevok. Ako vravia naši bratia česi Rodrigézovi si to riadne nandala./Zlodej kričí chytte zlodeja/ Máš postreh Venuša.
Nooo natieram si to Candibene celkom to zabera svrbenie nieje ziadne....ale povlak sa stale objavi....skusim rezignovat od sexu lebo...mal som uz dve odftedy asi som suknickar:Ddpc
Ta nespim s hociakou zaaas ale...nejak som necel s kondomom ved viete ake to je...ale uz serem na dobry pocit radsej zdravie ta to neni mozne clovek si ce zatrtkat a nemoze dpc:D
moralez:mozu to byt kvasinky ak to mala kocka s ktorou si spal mohol si to dostat aj ty.Nic sa neboj kum si v lekarni krem canesten a natieraj si to ky to nezmyzne.
choď s tým radšej k doktorovi a nespi s hocikým (bude to mykóza). btw takú žltačku môžeš chytiť aj bez kondómu a preto nerozumiem ako môžeš byť taký neopatrný a spať s hocijakou babou. však taká , čo ti ľahko dá, tak tá môže mať všetky choroby sveta.
povedz priatelke, ze hygiena je skvela vec a ze ju treba aplikovat..:) problemom je priatelka, posli ju na vyter na gyndu.
No pouzival som masticku...svrbenie uplne preslo po troch dnoch...uplne nebol ziadny problem tyzden...mal som znova sex a zas to prislo lenze tento kraat bez svrbenia...absolutne nic iba povlak co to je do matere
ano,je to bez receptu,ta masticka.a naozaj som ja za nu zaplatila 10sk.