dosledkom chudnutia a nespravnej vyzivy moze menstruacia meskat, alebo moze byt cyklus nepravidelny?
Poruchy pri chudnutí - vynechanie menštruácie?
Ja mam taky isty problem drzala som 90 dnovu dietu a zhodila som 6 a pol kila a teraz uz druhy tyzden nemôzem dostat menstrulaciu som stoho nervozna.
Ja som mala anorexiu takze som nejedla a najprv som nedostala aj pol roka a neskor uz vobec... aj teraz ked som zacala jest je to este take seliake nepravidelne... aj doktorka povedala ze treba cas lebo som sa dost znicila...
je to tak ked niekto schudne tak mu meskaju ma nepravidelne ale ak niekto schudne viac ako napr.10 kg tak moze menzes uplne vymyznut aj na dlhsie na rok a viac.sam sa vzdy napravi ako sa zena dostane do toho povodneho stavu alebo ak si jej organizmus zvykne na zmenu co je schudnutie
no lebo ja som tak rapidne schudla este niekedy v maji, a vtedy som to mala v poho ten cyklus, ale teraz na jesen totalne zle...ako napr 23 dni, potom 27, 49--- teraz je to 33. den a uz by som to mala dostat... asi pred dvoma tyzdnami som spala s priatelom bez ochrany ale sa do mna nevystriekal... ale pre istotu idem buduci tyzden uz k lekarke
jasne, ze ano, ja som mala zdravotne problemy a vtedy som rapidne schudla 8kg za tyzden a menstruacia mi meskala 3 tyzdne