ahojte, rada by som sa informovala, ci z vas uz niekto odskusal vyrobok z TOPSHOPU- vibratone a ake to malo ucinky??? naozaj to lepsie spaluje tuk na bruchu aj nohach a zadku?? nema to vedlajsie ucinky tie vibracie?? dakujem za odpovede, dufam, ze nejake budu, aj kladne :))
VIBRATONE- výrobok na odstranovanie tuku a celulitidy
mackousko: plne s tebou suhlasim aj ja mam isty prehlad a toto urcite nepomoze mozno psychicky z toho bude mat niekto lepsi pocit ale to je asi vsetko. radsej chodte normalne cvicit a nebudte vsetci taky lenivy
Ako tomu moze nekdo verit. Musel som sa smiat ako hovorili ze vytrasie tuk, vyrysovane svaly pevnejsie a silnejsie. O kulturistike daco viem tak viem ze to je loz. To je moj nazor a som zvedavy na vase vysledky pochybujem ze nejake su ak hej tak sa pochvalte.
videlam som ho v letaku za 1290 Sk mozes si ho objednat e mailom na objednavky@telenakup.sk
ahojte aj ja by som mala záujem o tento produkt. koľko stojí viete ho niekto zohnať čo najlacnejšie??
xixi559, a ako dlho ho pouzivas|<<< odburalo ti to nejkay tuk, schudla si napr na bruchu????
A predstavte si,že tá hračka funguje!Keď nevieš, neodsudzuj. Konkrétne tento výrobok pracuje na vynikajúcom princípe a okrem toho aj zbavuje celulitídy.
Kamaratka to ma a vravela,ze ma z toho svalovku.
Ak nemas kam inam vyhodit peniaze, poslem cislo uctu...
Alebo ich radsej posli na charitu a cestou do banky sa prejdes. Schudnes z toho viac ako z nejakej vibracnej srandicky.
Keby ta hracka fungovala, tak su ulice plne krasnych ludi a o celulitide sa uz rozprava len v muzeu.