Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VIBRATONE- výrobok na odstranovanie tuku a celulitidy

amy389

mackousko: plne s tebou suhlasim aj ja mam isty prehlad a toto urcite nepomoze mozno psychicky z toho bude mat niekto lepsi pocit ale to je asi vsetko. radsej chodte normalne cvicit a nebudte vsetci taky lenivy

mackousko

Ako tomu moze nekdo verit. Musel som sa smiat ako hovorili ze vytrasie tuk, vyrysovane svaly pevnejsie a silnejsie. O kulturistike daco viem tak viem ze to je loz. To je moj nazor a som zvedavy na vase vysledky pochybujem ze nejake su ak hej tak sa pochvalte.

nika127

je to super ....mam to požicane od kamosky ale myslim ze je to dobre...spalovat spaluje ale uz tu mali pripomienky ze treba drzat dietu...no dietu ne ale stravu treba upravit .....tak pa

xixi559

A predstavte si,že tá hračka funguje!Keď nevieš, neodsudzuj. Konkrétne tento výrobok pracuje na vynikajúcom princípe a okrem toho aj zbavuje celulitídy.

denisa

Ak nemas kam inam vyhodit peniaze, poslem cislo uctu...
Alebo ich radsej posli na charitu a cestou do banky sa prejdes. Schudnes z toho viac ako z nejakej vibracnej srandicky.
Keby ta hracka fungovala, tak su ulice plne krasnych ludi a o celulitide sa uz rozprava len v muzeu.