Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VIBRATONE- výrobok na odstranovanie tuku a celulitidy

zujky

:D he,aj ja som nato pozerala... .
Ale ono asi nejaka baba sa chcela janky spytat...a uviedla jej meno... no a vyzera to fakt blbo :-/

jankasipka

AHOJKY MALA BY SOM ZAUJEM O TEN VIBRA TONE.ALE CHCELA BY SOM ESTE VEDIET CI TO NAOZAJ FUNGUJE AKO DLHO SI TO POUZIVALA A ZA AKY CAS A O KOLKO CM SA TI PODARILO ZHODIT PROSIM.

jankasipka

Milé dámy, ja mám s ním veľmi dobré skúsenosti a keďže ho už nepotrebujem, veľmi lacno ho predám. Práve som dala na neho inzerciu. No ak má niekto záujem, stačí mi napísať.

ejuška

Ahoj, chystám sa zadovážiť si VibraTone, preto som si najskôr prečítala príspevky na diskusiu, pre nejaký ten úsudok. Tak niekto to hodnotí pozitívne, aj keď tých negatívnych ohlasov je viac. Každopádne si myslím, že každý organizmus je iný a preto aj môže rôzne zareagovať a popritom máme aj každý z nás iné stravovacie návyky a rôzne formy pohybu. Asi to treba naozaj najskôr vyskúšať a až potom hodnotiť, napriek investícií do tohoto zázraku. Určite je to vhodné pre ľudí, ktorí nemajú možnosť a čas týrať sa vo fitkách a pod.Potom je tu aj kategória ľudí, ktorí proste tomu uveria, zapracuje psychika a podvedomie a ono to pomôže. Je to diskutabilné. Prajem ale všetkým, tým čo tu prispeli pekný deň.

queery

ahojte....tak tiež si myslím , že keby to bolo také jednoduché, že 10 min./denne mám toto na bruchu a po mesiaci hneď schudnem, tak má dobrú postavu vážne každý, lebo je to aj finančne dostupné, poprípade sa to dá venovať ako darček. Ja si myslím tiež že je v tom viac reklamy a vyhodených peňazí ako osohu a že je to skôr hračka pre tých lenivších ľudí a takí budú stále mať kila navyše.

sil

Ahojte, tak používam to už nejaký čas pár týždňov, ale skôr tie elektronické veci tohto typu- tie sú podľa mňa účinnejšie ako vibračné, nemyslím si že to nemá žiadne účinky hoci každý organizmus je iný, určite účinky nebude mať pre tých ktorí sa prežierajú, vôbec nehýbu a potom budú čakť že tých 10 min. vďaka stroju im to spáli, samozrejme že stavu treba upraviť ale nie tak drasticky ,že ste vkuse na suchároch, čajoch či zelenine a ovocí, treba sa normálne stravovať, len viac krát denne a po menších dávkach, po piatej nejesť, a skôr jogurty a viac zeleniny a ovocia /pomôže aj delená strava/a samozrejme totálne obmedziť sladkosti a piť veľa tekutín, ak toto zvládnete a ešte si zašportujete 2 x do týždňa aktívne aspoň na hodinku /odporúčam plávanie, tenis, beh, bicykel/a ešte pripojíte k tomu nejaký taký stroj tak určite pár nadbytočných kíl schudnete už po prvých dvoch týždňoch. Ale bez pohybu a lepších stravovacích návykov to nikdy nejde. Toto je len taká čerešnička na torte, ktorá už iba dokoncí celkové dielo, ktorého základy sú ukryté v pravidelnosti a disciplíne vo vašej vlastnej hlave. Musíte najprv dodržiavať iné podmieny a postupne aj pomocou tohto stroja sa môžte dopracovať cca o taký mesic-dva k lepšej postave. Je však smiešne ak si niekto myslí že zaňho veškerú prácu spraví nejaý stroj - také veci sa nedejú ani v rozprávke. Je to skvelé ako masáž, na uvolnenie a pomáha to stimulovať vaše svalstvo. Každý kto toto pochopí iste bude potom vedieť správne využiť každý taký stroj. Len hneď nesmie čakať veľké zázraky a nijak inak sa o krajšiu postavu a zdravší život nepričiniť.

merilyn111

ja som si ho kupila asi pred mesiacom, nechala som sa zlakat, ale nie kvoli ubytku na vahe,ale kvoli celulitide..je toale dost hlucne. ale fakt mi to celkom upravilo celulitidu, vazit som sa nevazila. mne islo len o vzhlad zadku :) ked som to mala na bruchu,tak mi to vadilo, tam je taka hadicka a potom ma asi tri dni bolel bok a priserne.ale na zadok je to super

ZyxerkA

samozrejme ze tento pristroj Vam nepomoze na to, aby ste schudli tak, ako to opisuju v reklame.

Ale je to vynikajuce na skvelu masaz, a zbavenie celulitidy- cim Vam z obvodu uberie par mm, mozno par cm, ale ubytok na vahe z toho necakajte.

takze vysledok- ciastocne spevnenie svalstva, odstranenie celulitidy, prijemna masaz.

V kombinacii so spravnou stravou a pravidelnym cvicenim aj ubytok na vahe.

RNG

V USA tieri rozne vibratory a vybracne masazne pasy zacali od 40tych rokoch. Ze sa dnes prakticky stratili z trhu nasvecuje o tom, ze ludia ich prekukli a zistili, ze je to viac reklamy, nez uzitku. Niektore zeny si s nimi dokmasali ladviny a po tom sa to velmi rychlo zrutilo.
Teoria je pekna:
Masazou sa zvysi cirkulacia, cirkulaciou sa zvysi rozpustanie tukov, pri vyssich hladinach rozpustenych tukov je vyssie spalovanie atd, len vysledky to statisticky nepotvrdili, zialbohu.A miliony na to verili, a miliony na to uz po skusenostiach neveria.