Nevera - baby, chlapi poraďte

Príspevok v téme: Nevera - baby, chlapi poraďte
kukuccka

už dva roky mám vzťah.niečo som v tom vzťahu pokazila.mali sme teraz taký zvláštny útlm.strašne ho milujem a chcem dať náš vzťah znovu do kopy.nechcem byť bez neho.on je pre mna to najlepšie ale mám pocit že ma podviedol.nepovedal to priamo, len mám pocit že veľa vecí čo mi za poslednú dobu povedal tomu nasvedčuje.chcem, strašne mu chcem veriť ale ono ma to zožiera. je jasné že sa ho to spýtam ale teraz nemôžem. ale viac som presvedčená že naozaj ma podviedol. milujem ho. čo by ste robili na mojom mieste? odpustili by ste svojmu partnerovi neveru ktorú spáchal iba pre sex? PS:on má má stále rád a záleží mu na mne, ak to urobil tak to bol iba skrat, o tom nepochybujem a určite by to veľmi ľutoval

Maoam

presne, v klude tam zajst, vsak sa moze cez vikend aj nieco stat a ked sa mu nemoze dovolat a potrebuje ho??? tak co tak ho ide navstivit osobne...mne to pride divne, vsak ak je u sestry, nema co tajit

neznama_08

suhlasim s Maoam. Ak poznas sestru a vies, kde byva a priatel ti ako obvykle nebude dvihat tel. (skus mu zavolat napr. v sobotu), tak tam proste normalne na drzovku zajdi.. ak tam fakt bude a bude to tak, ako povedal, prid s usmevom, ze Ti chybal a ze si sla okolo, tak si sa zastavila. Ak teda poznas jeho sestru a vies, kde byva, tak mi to po 4rokoch chodenia pride normalne, ze tam proste prides. Tie flase tam moze nosit pre pripad aj v zavislosti, ake ma povolanie, mozno ich od niekoho dostal :) Ci ich strieda? vidis, ze tam je vzdy nove vino alebo nosi stale tie rovnake stare dve (ktore mohol od niekoho dostat, resp. ich tam ma pre pripad, ze by ich potreboval niekomu darovat za nieco). Alebo ich tam ma na iny ucel... Ale to, ze Ti nedviha tel, ked je len u sestry, tak to je divne, pokial tam teda fakt napr. nechodi nieco pomahat - na stavbu alebo nieco, ze nepocuje tel. a zavola Ti, ale az dodatocne. Neviem celu situaciu, takze len hadam.
Urcite ja by som si to na Tvojom mieste preverila, ale nie zas hysterickym sposobom, no v kazdom pripade to nevyzera normalne, co robi.

Maoam

Skusme situaciu otocit a predstavit si, ze Mia78 robi toto svojmu priatelovi...muzi su taki, ze sadnu do auta a idu sa na to miesto, kde zena tvrdi, ze sa zdrziava (v tomto pripade u sestry cele vikendy a nemoze ani telefon dvihat, k tomu nosi v kufri stale dve flase vina) a proste si to preveri, ci je to naozaj tak.
Ked to chce urobit zena, je stihacka, ktora to nema robit, ale radsej bud zatvarat oci alebo vyckavat, ja sa pytam PRECO?
Ak vie, kde jeho sestra byva, nech tam zajde....aspon bude vediet, na com naozaj je a aka je pravda. Ma na to plne pravo, v 4 rocnom vztahu urcite. A urcite sa tym vyjasni viac, ako vsetky tieto dohady a vyckavania.

Jaja26

Mia, myslím, že máš dôvod podozrievať ho, ale nemôžeš byť teraz ako stíhačka, myslím, že je otázkou času, kedy to všetko vybuchne!!! priprav sa, alebo to ukonči skôr!

neznama_08

Mia si nechcela zakladat asi novu temu, ozivila nejaku staru... teraz vsetci reaguju na nu :) ja tiez:)

Ked chodite spolu 4 roky, tak predsa musis poznat aj jeho sestru nie? neda sa ti to nejako overit, ci je fakt u nej alebo nie? a to, ze nedviha tel., tak by som si nechala zdovodnit. to je divne. toto sa podoba tomu, ze by fakt niekoho mohol mat, s kym travi vikendy... ale nemusi to tak byt samozrejme. nenechavaj moc hrat svoju fantaziu, stav na fakty. a daj vediet :)

User_37597

no tak potom super.co ti mam na to povedat.mne len pride vtipne ze nejaky clovek sa prehrabava vo svojich starych temach a prispeje do takej ktora je 3 roky stara a vsetci si veselo prispievaju ako keby to zakladatelka zalozila pred minutov :D

janush11

ja by som sa s nim urcite rozisla...Teda az v tom pripade, ze by sa nevera potvrdila..Viem z vlastnej skusenosti, ze ked sa taketo nieco stane, tak v tom vztahu nie je laska...tiez som taketo nieco pred rokmi spravila expriatelovi, no on dalej bojoval, nechapal co mu chcem naznacit..najskor nepriamo a potom priamo...ono sa to asi znasa velmi tazko, ale treba to nejak prekonat..:-(
na druhej strane, je lepsie, ked to pride pred manzelstvom..

MIA78

stym suhlasim ze ziarlivost je horsia ako nevera.
ja som mu nikdy nekontrolovala mobili ani nic take, teraz som bola nahnevana lebo mi klamal tak som mu povedala ze ak ma ciste svedomie tak mi da precitat sms, samozrejme ze mi ho dal s usmevom ale mna usmev presiel ked tam bola jedina sms odo mna vsetko bolo vymazane.

moji stari rodicia mali nadherny vztah v podstate oni ma vychovali

moj otec bol zasa nevernik, kde mohol tam bezal za kazdou suknou

ked mne je z toho zle ked si predstavim ze ma sex s inou, je mi z toho na grc