ahojte vsetci. Chcela by som poradit ohladne tych vibracnych kruzkov co vyraba durex alebo pepino. Uz dlho sa ho odhodlavam kupit ze to s pritelom vyskusame a teraz je navyse v akcii teda stoji len stovku tak asi to kupim, len by som chcela vediet ci ste to niekto skusali a ci to stoji za to
Vibračný krúžok
nazdar da sa to rozobrat a dat novu baterku
ja som sa tiez dostal k jednemu konkretne durex play, priatelka si velmi chvalila, vyborna vec aj len tak v ruke ked drazdim frajerku, bombove na rychlejsie zvlhnutie partnerky pred sexom, odporucam oplati sa
zuzana175: si si myslela, ze je to naveky? ale sak to je v pohodke, si myslim. aj ta cena, aj ta minutaz. som si najprv myslela, ze 20 min.? ze to nebude stacit, ale v poho
Ma to baterku.... takze to je len odhad tych 20 min ! Ked sa vybije koncis. Sak ale 100 nieje tak vela, ked sa doma sama nudis aj castajsie =P
takze to je len na tych 20 minut a dalej uz to nebude vibrovat?
ja som to skusala, teraz som si ale nie velmi ista, ci ten od durexu, abo ten od pepina, to je ale jedno. proste ho nasadis partnerovi na penis a je tam taky malilinky gombicek (ak to tak mozem nazvat) a ten stlacis a ono to vibruje asi takych 20 min. a mozes to tym gombickom aj vypnut, cize ked to nevyuzijes na jedenkrat, tak to mas aj na buduce, trebars aj ked budes sama... a je to fakt brutal drazdive... odporucam ako spestrenie sexu.