Biely výtok

Príspevok v téme: Biely výtok
mirulikkk

Ahojte...Mam 12 rokow a uz asi 2-3 mesiace mam nieco jak vytok....len neviem ci to je vytok... Nemam to uplne kazdy den,mam to asi tak kazdy 3 den alebo ak inak..Ked idem na WC na nohavickach mam take biele-uz asi zaschnute....je to cisto biele...vyzera to jak...hm...jak uschnute bielitko :))) Je to naozaj vytok? A moc vela toho neni...Mno ako kedy- niekedy viac niekedy menej... Je to normalne??? A mala by som to povedat mame???...strasne sa bojim a aj ked menzes este nemam bojim sa jak jej to povedat...lebo my sa s mamou o takychto intimnych vecach moc nerozpravame...Strasne Vas prosim o raduuu!!!...dikyyy! :)

titi...

Mirulikkk a menzes už máš?Moja tdcéra 11 ročná menzes ešte nemá,takisto máva v nohavičkách taký biely,nesmrdí,nesvrbí.Niekedy menej niekedy viac.Večer to ukáe ked sa ide kupať.Ja som sa pýtala od svojej gynekologičky,povedala že nech som kľudná dobre som to myslela netreba s tým nič robiť.Je to len náznak že dcérka pohlavne dosp.Takže som s nou neišla k lekárovi,myslím detskej gynekologičke.Ty s mamou nevyprávaš o takých veciach?Ja ked som bola mladá tiež mama sa so mnou o taýchto veciach nerozprávala,ja to beriem ináč,ku mne sa môžu moje obrátit obe dcérky.Radšej nech sa porozprávame ako nie.

alzbee

hmkj: a doktor ti nepovedal, ze ci kvoli tej zvysenej hladine muzskych hormonov mozte mat problemy pocat? ved mal ti k tomu blizsie povedat alebo sa ho popytaj...

alzbee

sofia54: ta tabletka je volne predajna v lekarni...teraz neviem, ci stoji 3 alebo az 5eur...a az si panna, tak sa spytaj v lekarni, ci si ju mozu zavadzat aj panny.

hmkj

ahojte ja mam ties vytoky uz 3roky biele a trosku huste na posve neviem co mam robit ja vas viem pochopit ake je to prepacte my chcem sa vas daco opitat viem ze to nepatri do tejto temy ale vravel my doktor ze mem muzske hormony avelmy sa bojim ze nemozem otehotniet skusame to zmanzelom a nic bojim sa velmi porat te my prosim vas prosim

alzbee

sofia54: ked zapacha, tak to nie je v poriadku..ale ja osobne mam dobre skusenosti s posvovou Canesten tabletkou. Az ti nezaberie, tak chod na gyndu. Alebo mozes ist aj hned, az by si ju nechcela vyskusat:)

sofia54

ahojte.potrebovala by som poradit.Už dost dlho mám biely výtok ktorý aj zapacha.niekedy je silnejši a niekedy slaby.neviem čo mám robit či ist ku gynekologičke alebo skusit nejaku bylinkovu liečbu(ak by nejaka bola poradte mi).Mám priatela a je mi to blbo mám snim pohlavny vstyk koli tomuto problemu...dakujem...

akinom007

alz-bee/ pokila nemas ziadne bolesti, svrbenie palenie a nieco podobne neries to teda pockaj kym ti skonci menstruacia a chod ku gyn. na kulitivaciu. Ja ked som mala biely vytok vo vacsom mnozstve vzdy mi zistili streptokoka

alz-bee

Nechcem zakladat novu temu, tak to supnem sem, ale nezabite ma, ze sa take pytam, lebo viem, ze takych tem tu uz bolo vela, len tento moj problem je teraz trosku iny:-))
Mam biely vytok..nezapacha, ale je ho vela...a poznam moje telo, viem, ze to nie je v poriadku a samozrejme aj viem, ze mam ist na gyndu...avsak moj momentalny problemik je taky, ze budem mat menzes, cize navsteva na gynde sa odklada o dalsich 6 dni (aj spolu s vikendom)...taktiez ani tabletku canesten si nemusim kupovat, kedze liecba nou ma byt ukoncena pred menzesom...takze prosim vas baby, nemate niektora daky domaci recept, ktory by mi ten vytok aspon trochu zmiernil?..no teda viem, ze ked mam vytok, tak nieco nie je v mojom vnutri v poriadku, cize tu asi vela zazrakov nenarobim, ale raz som tu citala nieco o vyplachovani sodou bikarbonou..vdaka za rady a klud, nerozculujte sa, ze zas tema o vytoku :-D :-))

domci

aj ja som mala taký biely výtok velmi som sa bála že mám nejakú chorobu,spýtala som sa kamošky a ona povedala že je to úplne normálne lebo ten biely výtok znamená to že k tebe už čoskoro zavíta menzes.a mala pravdu asi rok na to som fakt dostala menzes takže sa vôbec nemusíš báť:)