Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biely výtok

Príspevok v téme: Biely výtok
mirulikkk

Ahojte...Mam 12 rokow a uz asi 2-3 mesiace mam nieco jak vytok....len neviem ci to je vytok... Nemam to uplne kazdy den,mam to asi tak kazdy 3 den alebo ak inak..Ked idem na WC na nohavickach mam take biele-uz asi zaschnute....je to cisto biele...vyzera to jak...hm...jak uschnute bielitko :))) Je to naozaj vytok? A moc vela toho neni...Mno ako kedy- niekedy viac niekedy menej... Je to normalne??? A mala by som to povedat mame???...strasne sa bojim a aj ked menzes este nemam bojim sa jak jej to povedat...lebo my sa s mamou o takychto intimnych vecach moc nerozpravame...Strasne Vas prosim o raduuu!!!...dikyyy! :)

lenušiatko

Mám 16 rokov a už tretí mám dosť silný výtok so zápachom a je až biely. Prosííím poradte mi čo to je, či to nie je niečo vážne. ďakujem

aluska

je to ok..biely aj priesvitny bez zapachu...ved na to su intimky...ma to skoro kazda zena..nerieste a budte rady ze ste zdrave

Monika10984

Priesvitny vytok aj biely pokial je riedky a bez zapachu, je to NORMALNE! kazda zena ma denne vytok ani jednA NEMA VECER SUCHE NOHAVICKY PO CELOM DNI! VYTOK JE NEZDRAVY A TREBA IST LEKARVI VTEDY KED JE ZLTY, ZELENY, ALEBO KRVAVO SFARBENY, SO ZAPACHOM, PRIPADNE HUSTY. TAK NESTRESUJTE S PRIESVITNYM VYTOKOM

mirka201

ahojte ja mam 14 a menstruaciu som dostala v 13 cize pred rokom a uz niekoko mesiacov mam vytok taky priesvitny neviem co to je ...nechapem je to zle alebo nie ked to trva uz dlhsie?:.prosiiim odpiste ..dakujem :D.....aa odpiste ..dik :)

papulka1171

mirulikkk, to je normalne ked mas v 12 rokoch vytok i ja som mala v takomto veku a o pol roka som dostala prvu menstruaciu...vobec som sa nehambila to povedat mamke lebo vtedy ti bude vsetko jeedno ci sa hambis alebo nie...no teraz je mi 14 a menstruaciu mam kazdy mesiac....

Luucia

Myslím si, že výtok, pokiaľ je biely až číry a nie je ho extra veľa, je normálny u každej baby.
Tie, ktoré ešte nemali menštruáciu a majú výtok to znamená, že menštruáciu čoskoro dostanú. Štastné to obdobie života. :P

perlita

mirus5646

pisala si sem sice uz davno, ale este stale mas s tym problemy? Lebo podla opisu som na tom tak isto... :(

Bachka

Ja mám taký problém už asi pol roko mám výtok priesvitný riedky...vobec nezapácha ale mám pri tom pocit že som sa počúrala čoho je to príznak..??