Má niekto skúsenosti s MUDr. Haringom z Piešťan? Vraj je veľmi dobrý. Chcela by som k nemu zájsť ale keďže to mám daleko, chcem sa najskôr informovať o vašej skúsenosti.
MUDr. Haring - skúsenosti
Dr. Haring je neurológ, o.i. chiropraktik a výborný. Rovnako aj jeho syn, ktorý nedávno odišiel z TT neurológie do praxe k otcovi
Pan doktor môžno niekedy bol kapacita. Z mojej slusenosti je to len napravac ktorý nemá vôľu liečiť neurologicke problémy. Mňa osobne oklamal a obral o peniaze za nič. Pozor na to čo od neho chcete. Lieky na bolesť vám napíše každý aj bez toho aby ste u neho platili zapísané 70 eur. K nemu už nikdy viac...
Pan doktor mi pre štyrmi rokmi veľmi pomohol a vyliečil ma úplne z problémov a bolestí krčnej chrbtice. Nemám doteraz žiadne zdravotné problémy ani bolesti. Je to najlepší odborník a vzácny človek,akého môžete v živote stretnúť.
Pan Dr.Haring je po infarkte,ak mam spravne informacie
zotavuje sa....chcem sa spytat,sestricka mi neodpoveda na sms
že by tam mal ordinovat jeho syn viete mi niekto dat info,kto u neho v poslednom case este pred bol...Dakujem
ja k nemu chodim uz 4 roky....užasny doktor a človek...
Dnes som navštívila MUDr. Haringa, potvrdzujem všetky pozitívne hodnotenia, ktoré sú na internete. Pán doktor je ústretový, milý, tolerantný, dôsledný a hlavne dobrý odborník a diagnostik. Dva roky mávam bolesti pravej nohy a až dnes som sa dozvedela pravú príčinu. Veľmi pekne ďakujem a vrelo odporúčam, veľmi si želám, aby bolo viac takýchto šikovných, trpezlivých a dobrých lekárov.
Neviete niekto viac o Mudr. Haringovi, ja už 2 mesiace nechodím, vie aj v tom pomôsť. ďakujem
0905374111, je číslo na sestričku a tá ťa objedná. Inak je super.