Môžem sa vyspať s chalanom bez toho aby zistil že som panna?

michaell

Nemusi to zistit, ale ak mu to nepovies na 99% pride na to sam. Nebudes uvolnena, budes mysliet len na to aby na to neprisiel, nic si nevychutnas.. A to nehovoriac o tom ze mozno to nebude len tak jednoduche..

laelian

no u teba to mozno nezisti. ale je to strasna hlupost nehovorit to. ja som prisla o panenstvo ked som mala skoro 24 rokov a nehanbila som sa to mojemu priatelovi povedat. vlastne si to skor vazil aj ked bol strasne prekvapeny aj vzhladom na to ze bol uz skuseny muz a vraj si myslel ze take nieco uz nebude nikdy v zivote riesit. ale nastastie ze som to povedala, lebo ma to tak strasne bolelo ze nas prvy styk bol asi o tom ze sa velmi velmi opatrne dostal dnu a to bolo vsetko. a mne od bolesti tiekli skoro slzy. ale aj tak to bolo pekne. prezili sme to spolocne a jeho naozaj trapilo ze mi sposobuje bolest. krvacala som len trosku a aj to az ked som sla na toaletu, ale na tu bolest nezabudnem do konca zivota a to som bola dostatocne vlhka. takze tak radsej povedz inac to moze byt najhorsi zazitok tvojho zivota.

asdf

A preco si mu to nepovedala vopred? Aspon by bol jemnejsi...Fakt neviem co to ma za zmysel zatlkat, ved ta nechce len do postele...

lienka123

chalan s ktorym som prisla o panenstvo by na to ani neprisiel keby mu nepoviem, pretoze som mala taku slabu blanu ze som ani nekrvacala a ani som nemala bolesti

majo23

existuje takyvtip:viete ako zistite ze zena je pana?fuknete jej do ust a ked dole sa nespravy balonik tak nieje.(nechcel som tyk nikoho urazit alebo nastvat je to len vtip hej.?!)

monikaaa

urcite sa to neda.... vsak bud krvacas co je velmi pravdepodovné,alebo aj ked nie tak sa do teba da dostat len velmi tazko a keby si panna nebola a by sa do teba nasilu pchal neviem co ine by si myslel..

sherly

moj priatel to nezistil.. a mal predo mnou vztahy, takze kazda sme individualna.. Ked sme to robili spolu prvykrat, bol jemny a nemohol sa velmi udrzat, takze to ani nebolo velmi dlho, ale viackrat po menej