prosim poradte...nepiste mi ze mu to nebude vadit,vazne mu to nechcem povedat.da sa to?
Môžem sa vyspať s chalanom bez toho aby zistil že som panna?
Nemusi to zistit, ale ak mu to nepovies na 99% pride na to sam. Nebudes uvolnena, budes mysliet len na to aby na to neprisiel, nic si nevychutnas.. A to nehovoriac o tom ze mozno to nebude len tak jednoduche..
no u teba to mozno nezisti. ale je to strasna hlupost nehovorit to. ja som prisla o panenstvo ked som mala skoro 24 rokov a nehanbila som sa to mojemu priatelovi povedat. vlastne si to skor vazil aj ked bol strasne prekvapeny aj vzhladom na to ze bol uz skuseny muz a vraj si myslel ze take nieco uz nebude nikdy v zivote riesit. ale nastastie ze som to povedala, lebo ma to tak strasne bolelo ze nas prvy styk bol asi o tom ze sa velmi velmi opatrne dostal dnu a to bolo vsetko. a mne od bolesti tiekli skoro slzy. ale aj tak to bolo pekne. prezili sme to spolocne a jeho naozaj trapilo ze mi sposobuje bolest. krvacala som len trosku a aj to az ked som sla na toaletu, ale na tu bolest nezabudnem do konca zivota a to som bola dostatocne vlhka. takze tak radsej povedz inac to moze byt najhorsi zazitok tvojho zivota.
A preco si mu to nepovedala vopred? Aspon by bol jemnejsi...Fakt neviem co to ma za zmysel zatlkat, ved ta nechce len do postele...
chalan s ktorym som prisla o panenstvo by na to ani neprisiel keby mu nepoviem, pretoze som mala taku slabu blanu ze som ani nekrvacala a ani som nemala bolesti
urcite sa to neda.... vsak bud krvacas co je velmi pravdepodovné,alebo aj ked nie tak sa do teba da dostat len velmi tazko a keby si panna nebola a by sa do teba nasilu pchal neviem co ine by si myslel..
zisti to uz len preto ze tu kladies taku sprostu otazku. neskusenost sa neda nijako zakryt - spamataj sa
moj priatel to nezistil.. a mal predo mnou vztahy, takze kazda sme individualna.. Ked sme to robili spolu prvykrat, bol jemny a nemohol sa velmi udrzat, takze to ani nebolo velmi dlho, ale viackrat po menej
nooo tak zisti to urcite ani krvacas nemusis... je x dôvodov ako to zistí a ty budes mat len stres---