Ahojte , mám taký problém... vždy ked idem cvičit alebo si lahnem , alebo sa viac namaham v robote ,alebo si jednoducho sadnem niekedy v noci na postel a cítim niečo jak zimomriavky...no je to 100x horsie ako zimomriavky , je to také nepríjemné svrbenie skoro po celom tele... drží sa to niekedy aj 1-2 minuty a potom to prestane , niekedy aj v intervaloch celu noc a nemožem spať.. aj v robote mam koli tomu problémy... pls help ... uz som to tu pisal ale len jeden prispevok mi prisiel tak prosim este raz , mam to castejsie a castejsie , aj teraz..
"Zimomriavky"
takže zbehni k doktorke a daj potom aj vedieť ako si dopadol.a ja už idem spať, tak dobrú noc.
priateľ bol nedávno. k svojej obvodnej doktorke musel priniesť moč, stolicu, tuším aj krv mu brala. a potom u tej alergologičky tam mal priniesť vzorky z tých prípravkov, ktoré bežne používaš. tie som už menovala, že sprchový gél,...No výsledky ešte nevieme.
no rok je už dlhá doba. choď asi k doktorke, nech ti urobia testy.
však som sa ťa volačo už pýtala. mňa kedysi svrbelo celé telo, ale to som sa aj vyhádzala. dali mi zlé antibiotiká. ako môžeš byť aj na niečo alergický. na nejaké potraviny, sprchové gély, voňavky, prášok, aviváž. Choď k alergologičke na testy.
no najprv som to nechal tak nech to prejde , ved vydržím niečo ale teraz ked chodim spat tak to mam každu noc tento tyžden a skrabem sa jak zmyslovzbavený inač by som to nevydržal. Ked sa ukludnim tak to vačšinou prestane ale niekedy nie , no v poslednej dobe vobec.... mam to asi tak rok
ja neviem a ako dlho to už u teba trvá? a škrabeš sa aj?