Ahojte..chcela by som vedet kto ma skusenosti s kremami alebo liekmi,ktore su na zvacsenie prs.Myslim tie co sa vsade reklamuju v casopisoch a podobne.Pomohli vam nejako?Velmi by som ocenila keby odpisete bo je to pre mna dolezite!!
Kremy a zvacsenie prs (?)
Mne tiež pomohol Femimaxin serum hlavne co som bola prekvapena tak som uz o mesiac musela zmenit podprsenku o jednu velkost.. uz som skusala aj ine, ale toto mi dali v lekarni a stalo to okolo 15 eciek, vydrzalo mi to aj na dva mesiace a to som kremovala aj 2 krat denne.. ja odporucam, aj ked mozno to kazdej nezaberie...
Mne jedine zabral Femi Maxin, asi pol čísla navyše. Žiadny zázrak ako silikóny, ale poteší a aspoň bezbolestne...
Je to naozaj podvod,ja nemam ani prsia ale lentilky a tiaz som si zufala krava objednala tieto "zazraky" akurat som pribrala a cecky nikde.A krem som si naniesla vecer plna ocakavani a rano som mala po nom taku alergicku reakciu az som musela ku koznej,nie kazdemu to vyhovuje.Ale je to iba moj nazor,nikoho neodradujem.
Je to pekna kravina akurat z teba vytiahnu peniaze za nic.su to vsetko reklamne tahy.Svagrina si kupila pilulky na zvacsenie poprsia,ktore obsahovali akurat tak pivne kvasinky z ktorych pribrala 9kg,cim sa jej zvacsili aj prsia a ked schudla aj prsia boli fuc.Kremy a gely tiez niesu ucinne.