aka ma byt spravna dlzka posvy? lebo ja si prstom dociahnem na koniec(na krcok maternice) uplne v pohode a vzdy...mam pocit ze som tam "mala"
dlzka posvy
ja si ani prstom necitim koniec! nikdy som si necitila-to je hlupost,ale,ved kazda ju ma asi inak dlhu.
len tak mimo, ako vies ze ma viac nez 19? spytala si sa alebo si ho merala?
aj ja ked som si strcila prst do susky,tak som akoby citila koniec,ale prietel ma viac nez 19cm penis a zmestil sa tam cely,takze to je blbost....ja a prsty nemam 19cmtrove :D
dočiahneš až na konic? to sa mi nezdá. je tu niekto odborne znalý tejto polemiky?
myslím, že dĺžka vagíny je cca rovnaká u každej, čo sa odlišuje je skor hrúbka...
S tym sa vobc netrap, dociahnem si aj ja. Aj lekar ked mi daval nejake tabletky kazal az na koniec, zrejme vedel preco. Vie ako to je dolhe a pri sexe si tak uvolnena, ze az.
Ty mas teda ale starosti.Ak pride niekto do Tvojho zivota(akoze chalan)tak Ta bude mat rad aj tak! : )))
cital som,ze sa moze aj penis zalomit v partnerke.bojim sa toho,u nas sa to stalo jednemu a museli volat lekar.pomoc a obidvoch ich takych spojenych odvazali na nosidlach do nemocnice.no hanbil by som sa,tak to nechcem zazit.kedy sa to stane a co proti tomu robit?
este stale dociahnes????
a ak mam 18 ?