bylinkarka v Kosiciach(na podporu tehotenstva)

evca

Ahoj XYZ prosim ta posli aj mne ten kontakt, budem ti velmi vdacna, mam za sebou uz 4 potraty a lekari mi moc nepomahaju. lambor@pobox.sk

Ivka 1

Aj pomocou prírodných preparátov sa dá
otehotnieť.Telu chýbajú živiny.Vitamíny
a minerály a liečivé bylinky pomohli už mnohým ženám otehotnieť.Aj my máme na konte už viac ako 2OO bábätiek.Je skrátka viac možnosti ako otehotneniu napomôcť.Je možná aj konzultácia gynekológa a v prípade záujmu vyšetrenie.

magdam.

Ja som kedysi dávno, asi pred 10 rokmi absolvovala tiež altern.liečbu u starej babičky, p. Konečníkovej v Krajnom pri Vrbovom. Tá mala na svojom konte veľmi veľa tehotenstiev, osobne ma o tom presvedčila moja býv. kolegyňa, ktorej gynek.nedávali skoro žiadne šance a ju ona priviedla ku dvom zdravým dcérkam. Robila to taktiež nezištne, veľmi verila v Boha. No mne jej liečba žiaľ, nepomohla. Keďže už vtedy mala cez 90 rokov, neviem, či je v súčasnosti ešte medzi živými...Ale nezanevrela som a v zázraky verím. No a keďže dr.Hujer asi vodjel do Humpolce, obraciam sa s otázkou na teba, xyz. Odkiaľže je ten pán, ktorý tak zázračne popoženie toho blbého bociana? Napíš aj kontakt, prosím!!!

xyz

no ja by som vam zas poradila vyborneho pana-ktory lieci energiou-vsetky moje kamaratky ktore roky nemohli otehotniet po par stretnutiach sa to podarilo a dnes maju nadherne zdrave deticky a su nesmierne stastne.je to len zablokovana energia.treba ju odblokovat a vse bude ok.ale inak minule som pozerala cosi v tv a vraj dost pomaha ked zena ktora nemoze otehotniet pohladka tigra- vazne.proste nejak sa jej zvysi hladina hormonov ktora toto odblokuje.