Krvacanie mimo cyklu...

Príspevok v téme: Krvacanie mimo cyklu...
slivocka

znovu krvacam-hneda krv, mimo cyklu, ako i minuly mesiac, skoncil mi menzes a 2 dni na to som zacala spinit tak neviem co bude, ale minule -po vysadeni HAK naplasti Evra ktore so brala 2 mesiace som mala divny menzes taky hnedu suchy a husty a po skonceni par ni pauza a potom zas o cosi slabsie krvacanie a ked skoncilo par dni na to velke bolesti a potom krvavy hlien. na sone-praskla mi cysta v obdobi ovulacie. teraz mam to spinenie opet. co to moze byt? ma s tym niekto skusenost?je tu nejaky gynekolog co by poradil. na sono nic ine nebolo,len prasknuta folikularna cysta. tehotna nie som, HAK uz neuzivam, na gyno preventivke vratane cytologie som bola pret polrokom a vseko bolo v poriadku, tak co mi je?

pettroneta

Pred viacerými rokmi som mala takýto problém a lekár mi povedal, že ono to môže byť aj zo silnej ovulácie.

ananaska

mam problém... 17.9. som dostala menzes, trval 5 dni..29.9 som začala špiniť a následne úplne slabučko krvácať..no včera aj dnes krvácam silnejšie..boli ma ľavý vaječník, nafukuje ma..

Celkovo sa cítim dobre, až príliš, mam veľa energie.. akurát som príliš hladná ... viem, že mi treba isť na vyšetrenie, ale chcela som počuť názor :)
Vďaka

elona

Príčinou krvácania mimo cyklu môže byť aj polyp alebo ranka na krčku maternice. Ja som mala obidvoje. Po zákroku je zase všetko tip-top.

cernucha

ahojte ja mam taky problem,ze uz som prestala dojcit,ale menstruaciu mam stale 12dni a cyklus kazdych17dni tak neviem,a caste zapaly,poradte