Opäť ten istý kolotoč

Príspevok v téme: Opäť ten istý kolotoč
:(( 12

opäť som začala s tým čo som si myslela, že je dávno už zamnou celé vianoce som vydržala nezvraciať a teraz som opäť začala. neznášam sa už stále si hovorím, že to bude iné každý večer si poviem zajtra už nie!! a ráno hneď ako sa zobudím rozmýšlam nad jedlom koľko zjem a ked to zjem či sa dobre vyzvariam. je to choré ale ja si nemôžem pomôcť už mi z toho šibe navyše mám skúškové obdobie a som dosť nervózna a mám chuť na sladké a pritom viem ako to znova dopadne :(((

barbinka

4o takto urobiť niečo pre seba. môžeš začať napríklad tým, že zmeníš myslenie, vyhodíš váhu a prestaneš sa stále kontrolovať.

:(( 12

usmev :) nemôžem povedať, že je to nasilu ide to s myslenia proste len viem, že to musím urobiť a iná možnosť vtedy neexistuje a ide to

:(( 12

baby ďakujem je naozaj povzbudzujúce čítať príspevky, ktoré aspoň na chvíľu ma privedú na pozitívne myšlienky.Ja sa snažím stravovať strašne zdravo ale aj tak to všetko pokazím, keď sa napchám piškótov a čokolády a jogurtov a pod.. veľmy ma to trápi ale asi najhoršie je, keď sa postavím na váhu a je tam buď viac alebo menej kg. keď je viac prepadne ma strašná panika a zúfalosť a keď menej tak ma to len povzbuduje robiť to ďalej. je to asi fakt šibnuté ja viem :(( príde mi, že otázku či vypadám super riešim neustále vždy som bola totiž plnšia a každý do mňa vŕtal a boli sprosté pripomienky neskôr som podstivo schudla 25kg a pred nedávnom cca 5 mesiacov som pribrala 3kg a to ma doslova položilo každý deň som cvičila hodinu a pol s stále nič až to dostalo tento smer a váha ide dole takýmto chorím spôsobom dole teraz sa snažím tiež každý deň cvičiť min 1hod na fit lopte a potom aj cca hodinu šlapen na bicykly. dúfam, že keď sa mi zmení myslenie budem opäť tá akou som bola.

viete všetci ma vždy vidia usmiatu snažím sa robiť veci vždy správne, správam sa tak ako to okolie vyžaduje ale vo vnútri som veľmi nešťastný človek, ktorý je už všetkým unavený a chce mať pokoj od všetkého a konečne začať žiť a nestarať sa o povrchné veci veď sú aj dôležitejšie veci než ako vyzeráme.
ale opäť príde chvíľa ked viem, že musím zvraciať a všetko to čom si sľúbm aj tak poruším ... som slaboch ale dúfam, že raz to prejde a budem konečne naozaj šťastná

mirečka

No, mala som taký istý problém ešte nedávno, ale mala som pocit, že už to trvá aj také dva roky, taká ľahostajnosť a súčasne aj vnútorné utrpenie z toho, že mi je už ľahostajné, čo so mnou bude a či sa napchávam. Bolo to ťažké obdobie plné pochybností o sebe. Cítila som sa neúspešná, škaredá, obézna, trápna. juj. no hrôza, ale teraz mi je už dobre. našla som v sebe nádej, asi na to trebalo čas. dnes je už piaty deň, čo som sa neprejedla, ani nemanipulujem s jedlom. hoci som sa včera skoro zložila, ale som ok. hovorím, si aká som pekná, múdra a skvelá. neustále si to píšem do denníka. bojím sa však zajtraška, lebo každý ďalší den bez prejedania je ťažší. ale držím si palce a aj tebe, aby si už čoskoro našla v sebe to pozitívne a dala bulimii zbohom

usmev :)

:(( -- a to sa ako da nasilu vracat??mne aj ked je strasne zle na vracanie,tak sa nedokazem vyvracat.. :( a vtedy by sa to fakt zislo..A inak,mrzi ma,ze mas taketo problemy.Skus si rano povedat,ze si silna a ze aj keby co sa deje,tťak sa nevyvracias.povedz si ze no tentokrat to uz urcite dokazem!!!!Dufam,ze pomoze!!Mne to pri mojich inych problemoch vzdy pomoze!Treba silu!!!Drzim palce!

:(( 12

dakujem mirečka ale práve som opäť zlyhala a zas som zvracala zjedla som korbáč tak som to musela vyzvraciať lebo som mala zas ten hnusný pocit. ja sa už neviem ovládať čo sa týka zvracania proste to nejde a ak to neurobím tak sa potom nenávidím strašne moc. aj ty si mala takýto problém??

mirečka

No reagujem na tvoj príspevok. Ja som to mala rovnaké, presne som si spomenula na moje pocity dakedy, akoby si mi tie slová z úst vzala. Ale netráp sa, musí prísť správne obdobie, kedy sa ti začne dariť. Teraz si hlavne povedz, že si odpúšťaš. Vieš si odpustiť? Zlyhania, hocijaké. Vieš si povedať odpúšťam si? Neboj, bude dobre. Neviem, ktoré obdobie je horšie, či počas skúšok, či žiadne. Chcem ťa podporiť, ak sa ti aj teraz nedarí s jedlom tak si to tak neprípušťaj.