pomoc poradte pls

Príspevok v téme: pomoc poradte pls
afrodita

mala som slabu chvilku a depku,a tak som vcera ziedla dve krabicky paralenu-20tabliet.nestalo sa mi vsak nic,akurat som bola moc ospala,neskor pichanie v hrudniku-to preslo,a neskor som mala aj zvracanie.dnes mi je uz lepsie,aj ked sa mi akosi stale kruti v hlave.
viem ze som nerobila dobre.lutujem ten cin,co som urobila.preto sa pytam,ci mi nic nebude.lebo od vcera poobedia,do teraz to je uz dlhy cas.
pri nadmernom uziti,co je asi aj moj pripad,moze dojst k zlyhaniu pecene.za ako dlho sa to prejavi?
som zufala

RNG

Pecen je filter . Ak ma znizenu cinnost, telo sa postupne zamori. Takze nevidiet to okamzite. Ale po par dnoch to poznat na krvi aj celkove oslabenie tela(zamorenie)

valika

zda sa mi afrodita, ze svoj stav zlahcujes. Aj ked teraz sa citis v poho, nie je mozne, aby 20tbl.nic nesposobilo s tvojou pecenou. urcite sa drz rady RNG

nellka

Afrodita, ale chcieť si siahnuť na život nie je sranda, to ma vždy udivuje, že ak je človek chorý fyzicky, tak hneď beží k lekárovi, ale keď má psych. problémy, tak s tým nikam nejde...Neblbni a zájdi aspoň za psychologičkou, o tom nikto vedieť nemusí, veď si ten paralen nepojedla len tak pre nič za nič. to čierne uhlie si daj podľa návodu, ale lepšie bude počúvnuť rng a detoxikovať sa inak.

afrodita

evul-ale nieje to pravda??Ved keby nieco prejavy sa to do 24hodin...a mne je cim dalej lepsie...uz nezvracam..ako no neviem ale zas nerobme s komara somara...
a zajtra uz iidem do skoly aj tak,dnes som doma,lebo mi rano bolo na odpadnutie,ale zajtra uz normalne fungujem.

evul

afrodita, nechcem byt zla, ale na psychiatriu by som ta poslala aj ja... A k doktorke by si ist mala, radsej si nieco vymysli (akoze si si pomylila krabicku alebo nieco take), ako zostavat doma. Vzhladom na to, ze nie si doktor, je tvoj nazor (ze keby ti nieco malo byt, uz ti je) uplne nafigu.

afrodita

noo ja tiez niesom doktor,ale keby mi malo nieco byt uz by bolo.si myslim takze zbytocne za lekarkou,este na psychiatriu ma posle.totalny trapas.problemy si tym narobim.

barbinka

nie je neskoro, neskoro môže byť zajtra. možno potrebuješ detoxikáciu. ja neviem na 100%, ale kebyže sa to stane mne, tak nečakám a už dávno som u doktora.

RNG

Ja by som bral pre istotu aspon sylimarin, ten zvysuje tok zlci, cim sa pecen cisti a regeneruje ju.
Inac ja pouzivam polovicnu davku dr Berksonoveho protokolu cely cas, lebo je regeneracny aj na pakkreas, co mi pomaly ale iste sa pomaha dostat z cukrovky