ako sa volalju vaše detičky?

ferr

mifor Alexandra Michaela su velmi dlhe mena sami o sebe, aby ta dieta raz nepreklinalo, ked sa bude podpisovat a bude mat k tomu aj 15 pismenkove priezvisko:)

..katka

Ja este nemam deti, ale ak raz budu tak budem vyberat medzi tymito menami pre dievca: Michaela, Natalia, Viktoria, Nina, Hana a pre chlapca Jakub, Jan, Adam.

mifor

Ja kebyže môžem mať deti, tak moje dievčatko by sa rozhodne volalo Alexandra. Možno by som mu ešte pridala druhé meno Michaela po mne.

lucik

ahojte mne sa pacia mena Leotína, moja prababka sa tak volala keby mam raz dievcatko tak dam urcite toto meno.. moj priatel samozrejme ani pocut on chce mat Bronu.. alebo Huga .. pre chlapca sa mi pacia este mena Branislav,Leo, Teo,

teta erika

Ahojte. ja mam Vanessku a Šimonka. Pacili sa nam mena aj Dianka, Regina a Lukáš. Ale tym mojim svedcia uz tieto.....

sandruška

ja detičky ešte zatiaľ nemám, ale keď budú, tak sme sa s priateľom zhodli, že ak to bude dievčatko, tak sa bude volať Lilli - Lilliana alebo Ella Alexandra (to druhe meno Alexandra po mne) a ak to bude chlapec, tak sa bude volať Marko alebo Dylen :)chlapčenské meno vybral priateľ, a ja som s tým súhlasila :) už teraz sa teším na detičky

wejik

moj syncek sa vola erik volkan WEISS.z kazdeho rozka troska.snazila som sa dat hlavne prve meno take aby sa nemusel hanbit.a to druhe ak bude chcet bude a ak nie nic sa nedeje...

karinki

Ja mám dvojičky Sandru a Lauru. Dobre to zneje dokopy s priezviskom, ktoré je inak nemecké a veľmi dlhé,tak preto som volila kratšie mená a tiež som sa snažila,aby narodeniny a meniny boli viac-menej rozložené rovnomerne počas roka