Sklerodermia

Príspevok v téme: Sklerodermia
liduska555

Mojmu 13 ročnému synovy diagnostikovali SKLERODERMIU vsetky rozbory su O.K ma modrý tvrdý flak na nohe ktorý sa mu objavil pred polrokom cakajú nas rozbory krvi na autoimmuny systém, liečia nas vo Fakultnej nemocnici v MT na kožnom.Mate nejaké skusenosti alebo nejaké rady ohladom tohot ochorenia ???? Díík...

maik

Ahoj sceha, napiš mi: marek.1@centrum.sk, pošlem Ti v prilohe odb.prispevky od lekárov, dá sa Vám úspešne pomôcť, bez vedľ.účinkov. Je možné s nimi aj konzultovať liečbu.

sceha

Ahojte,mam 11 rocnu dceru ktorej diagnostikovali lokalizovanu sklerodermiu. Ma 6 lozisk na jedne ruke, od ramema smerom k zapastiu. Vela som si o tom precitala takze viem ze sa to vyliecit neda. Dcera bola na vysetreni na internom v BA. Citi sa dobre len tie flaky nas zatial trapia.Berie uz 3 mesiace Penclen +kortikoidnu mast. Hladam alternativnu liecbu aku to pliagu zastavit. Mam biolampu ale neviem akym sposobom to treba aplikovat na loziska aby som jej este neublizila? Neviete mi poradit z vlastnych skusenosti?

denisa

Prosim RNG nemohla by som vam napísať na Váš súkromný mail. Prosím ozvyte sa mi na denisahunadyova@gmail.com.
DAKUJEM

gabriel

liduska555, kedze zatial lekari neprisli na povod tejto choroby, bohuzial tedy nevynasli este ani lieky.. Preto sa zatial sklerodermia neda liecit medikamentozne, no je mozne jej prejavy zmiernit a to v dost velkej miere napriklad polarizovanym svetlom bioptron. Skus si o tom precitat na www.bioptron.senea.sk

RNG

Nejake uspechy klinicky boli pri pouzivani DMSO na postihnutu kozu.
Inac mam vo fore temu "autoimunne choroby", kam toto tiez patri.