anorexia a rôzne choroby

barbinka

gabina na čo by som si hľadala, keď si to dokážem domyslieť. Nepotrebujem si študovať niečo, než to sem napíšem. Nerozpisovala som všetko, ale môžem. Tak anorekičky nemajú menštruáciu, majú škaredé zuby, vlasy, pleť a môžu aj zomrieť, ďalej aj pre bulimičky srdcové problémy, problémy s obličkami, rôzne záchvaty, ktoré môžu prejsť aj do epilepsie.

evul

maria, to, co popisujes, je bulimia, anorekticky nejedia skoro vobec. A tiez odporucam najst si taketo info radsej na nete, pretoze tu sice kazdy napise, co si mysli, ale ludi, ktori to vedia naozaj, je velmi malo - lekari vacsinou nemaju cas chodit na taketo fora...

[zruseny12]

ja tiez nie som anorekticka ja som 2x za zivot zvracala a nikdy viac by som to nechcela zazit.Ale asi telo prichadza o vsetky ziviny,je to logicke,lebo clovek si asi na jedle len pochuti,a hned to vyzvraca tak sa nedostane dalej do tela.Ani sa nestacia vstrebat do tela ziviny a uz je zase prec z tela.A tak postupne to telo odchadza.....prajem pekny den.

gabina

baby, kým založíte ďalšiu tému vo fóre (už asi milióntu), skúste si vyhľadať info na nete, hlavne, ak je všeobecné, ako napríklad dôsledky anorexie a bulímie...
Dik

barbinka

nie som anorektička, tak ale však určite majú psychické problémy, problémy s trávením, slabé kosti (osteoporóza) a ktovie čo ešte všetko. Keď nepríjimajú všetky živiny, čo ostatní ľudia, tak toho musí byť veľa.

Najčítanejšie články