Ahojte, mam problém ohľadom strií po pôrode.Popukalo mi celé telo od hlavy po päty a neviem si s tým rady,Viem že to nikdy úplne nezmizne, ale hambím sa vyzliecť aj pred vlastným mužom. Neviete mi niekto poradiť nejaký dobrý prípravok na zmiernenie jaziev? Veľmi pekne vás prosím...Ďakujem
Strie po pôrode
ahoj MOUSENKA netrap sa preto ze mas strie aj ja som tehotna v 22tt a tiez mam aj ja taky problem ze mam strie okolo pupku.Pred rokom som bola na laparoskopii lebo som mala mimomaternicove tehotenstvo a odvtedy mam strie aj biele aj cervene....Nic sa neda robit,zalezi to od toho kto ma aku elasticku pokozku...kazda stria casom vybledne ale nikdy nezmizne.Ani kremy nezabrania tomu aby sa oblavili,tie ich len zmiernia....
moja no so striami to je bieda, uz to bolo velmi vela tem tykajucich sa strii...mozes si popozerat, je tam vela tipov, ale bohuzial strie nikdy nezmiznu...da sa vsak zjemnit ich vyzor, podla toho ake mas...uz biele? alebo cervene? kde ich presne mas? inak jedina metoda ktora to ako tak dokaze je vpichovanie kyseliny hyaluronovej priamo do strii, ale kedze ich mas vela to by ta stalo obrovsky majland....skus sa natierat kazdy vecer olivovym olejom...a co sa muza tyka tak nech si uvedomi ze je to kvoli tomu ze mate potomka, a to mu je hadam prednejsie...takze sa s nim o tom porozpravaj a ak sa lubite nebude mu to vadit:),laska je o inom...ale chapem ze chces aby to bolo co najlepsie...