chlpy

Robo.

Zo solária ale aj zo slnka chlpky vyblednu, to je aj logické, že keď sa obrazne povedané "pečú "tak na sebe stracajú kvalitu a blednú. Len škoda, že na Slovensku nemáme leto celý rok.

zofia

mne je strasne vidiet chlpy na bruchu aj na chrbte a ruky si musim holit.a pocula som zevraj ked sa budem opalovat tak casom vyblednu.je to pravda?

kalno

Nazdar. hrozne zarastam na tvari, tzv bradu mam az na vysoko na liciach a tiez mam pocit, ze sa mi dost zvacsuje obocie. bojim sa, ze zachvilu to bude aj vidno. pls poradte co s tym, ale na depilaciu sa mi nechce.

lilly

radka!!!..ja som mala tiez biele chlpy na nohach,oholila som si ich a stale mi rastu biele,myslis ze casom to prejde?..a epilator,je to vraj velmi bolestivo,lebo chlpky vytrhava aj s korienkom....a este..nohy su potom nepekne,cerwene a ubolene

radka

no na nohach som si ziletkou chlpy nikdy neholila...lebo boli svetle a koli ziletke by zevraj stmavli ja ich elektrickym strojcekom vytrhavam..najskor to velmi bolela ale treba sa sa zatat...(to ked su dlhe),alebo najprv vyskusajte ziletku a ked bduu malicke tak ich vytrhajte tym strojcekom a potom to uz skoro vobec neni citit.Ahojte :o))