Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlpy

Robo.

Zo solária ale aj zo slnka chlpky vyblednu, to je aj logické, že keď sa obrazne povedané "pečú "tak na sebe stracajú kvalitu a blednú. Len škoda, že na Slovensku nemáme leto celý rok.

zofia

mne je strasne vidiet chlpy na bruchu aj na chrbte a ruky si musim holit.a pocula som zevraj ked sa budem opalovat tak casom vyblednu.je to pravda?

kalno

Nazdar. hrozne zarastam na tvari, tzv bradu mam az na vysoko na liciach a tiez mam pocit, ze sa mi dost zvacsuje obocie. bojim sa, ze zachvilu to bude aj vidno. pls poradte co s tym, ale na depilaciu sa mi nechce.

lilly

radka!!!..ja som mala tiez biele chlpy na nohach,oholila som si ich a stale mi rastu biele,myslis ze casom to prejde?..a epilator,je to vraj velmi bolestivo,lebo chlpky vytrhava aj s korienkom....a este..nohy su potom nepekne,cerwene a ubolene

radka

no na nohach som si ziletkou chlpy nikdy neholila...lebo boli svetle a koli ziletke by zevraj stmavli ja ich elektrickym strojcekom vytrhavam..najskor to velmi bolela ale treba sa sa zatat...(to ked su dlhe),alebo najprv vyskusajte ziletku a ked bduu malicke tak ich vytrhajte tym strojcekom a potom to uz skoro vobec neni citit.Ahojte :o))