Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tam dole holit - neholiť ?

janiska

baby, prosim vas, co take robite, ze po holeni sa nevyhadzete? Ja uz som zufala, lebo ked vsetko oholim, tak na dalsi den sa vyhadzem, a boli to pri chodzi a vsetkom a je to velmi neprijemne. Skusala som uz vsetko mozne, ale neviem uz co mam robit..:( poradte

bbbbbbb

jileka, jasne, okolo ritneho otvoru, susule a tak nemam ziaden chlp, len uzky pasik nad klitorisom. Je to samozrejme, kto chce mat zarastenu rit...

jileka

baby a holite si aj okolie ako bikiny aj dalej? lebo ja som si to raz az prilis oholila a zacali mi aj mimo rast cierne chlpky takneviem co s tym ...

cica

ja holim uuplne...hygiena nadovsetko ;)ved to je take ako podpazusie alebo nohy...bleee..vsetko odstranit do hladka:)))

sykorka

lika ... takze sa tam dole vobec neholis? len poskracujes? alebo si nechavas iba pasik alebo tak? lebo neviem co tym chalani myslia ked povedia ze len upravit...

lika

Baby pozor,nie všetkým sa chlapom páčia vyholené! Ja som sa vždy holila a potom som sa spoznala s mojím priateľom a ten mi povedal,že sa nemôže poriadne vzrušiť keď tam nemám chĺpky,vraj chce mať vedľa seba dospelú ženu a nie nejakú neplnoletú..odvtedy sa neholím dohladka len troch upravujem a vzrušený je vždy...takže každému chlapovi sa páči niečo iné!

z

no moze to byt fajn ale neviem si predstavit...to by som stravila snad cely den kebyze chcem vyrhnut kazdy chlp :)) ja som za laser... vyhodite sice peniaze ale je to navzdy:)ja idem za mesiac na prve sedenie do chirmedu alebo chimed..neviem presne:) a vlete v plavkach ziadne problemy;)

bambulo7

mozno to bude zniet trosku divne ale ja pouzivam pinzetu, chlpky si tam jednoducho vytrhavam a nedam na to dopustit, efekt uplnej hladkosti mne osobne vydrzi taky tyzden, skusala som aj epilator ale tym to desne bolelo a ziletka...no to som uz po pol dni citila a videla ako mi vyrastaju takze ja som za pinzetu:)) iked to bude trosku boliet hlavne na zaciatku ale na tu bolest sa da zvyknut...

nicolka

okej super tak sa oholim ..tak ako na to?ziletka+pena? alebo staci ziletka+mydlo?lebo ked som sa raz oholila tak mi tie chclpky bolo trochu vidno tak ako to mam aby to bolo uplne hladke?a je dobre po tom pouzit ten detsky puder alebo co?