Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tam dole holit - neholiť ?

gynekol.

on sa nestazoval,ze mu to dava roboty,povedal,ze pre neho je to lepsie,lebo ma pracu,ale, ze pre zeny a dievcata nie je to dobre koli infekciam atd.

gynekol.

nedavno som bola u gynekol.a ten mi povedal,ze odkedy sa zacali zeny a dievcata dole holit odvtedy je viac prace,pre gynekol.preto on toto neodporuca...

damme

Cauky slecny a dámy:D
ked Vas tak čítam, tak sa pomaly aj odbavím:D:D
ale nie, mne osobne sa pači len jemne upravena...tzn, oholit len pysky a nad klitorisom len poskracovat...tusim, ze jedna z Vás to tak aj robí:D
Ja sa dole holím podla potreby, ked vidím ze uz aj by trebalo..tak sa oholim..pri koreni, vajka, slabiny..ale nad korenom necham taky upraveny stvorcek....lebo raz som dal ze uplne vsetko dole...a mi to pripadalo velmi smiesne, take hole az babätkovske..:P:)
tiez sa potom ukazu vyrazky....skusam rozne telove mlieka....ale to len zmiernia a nevylezu az tolko ako bez nicoho alebo s alkoholom:D

bibi

aaa nepocuvajte hlavne nic s tym alkoholom..nic co ma alkohol si na cerstvo holene nedavajte..to je ako dezodorant na cerstvo oholene podpazusie..je jeden olejcek pre deti..Aviril sa to vola, teke modre v malej sklenenej flasticke..vsade to maju..skludni to a nemali by sa objavit vyrazky a podrazdeniny..len NIC s alkoholom

klejka

baby ja právaže ked idem ku gynek. sa oholím lebo mne zas príde divné prísť neupravená.:-O takže sa upravím. Ale ja mam problém že nejako mi rastú chlpy a z vnútra nie len z vonkajšej kože ale aj po krajoch z vnútra a to si neviem do hladka oholiť. :-( ako si to potom tam dolu upravíte?

shellis

Baby holte sa podla fantazie,ale po každom holeni si naneste nejaky dezinfekcny prostriedok napr. ako muži po holeni používajú vodu po holení alebo alpu (alkohol) a tak by sa vám nemali potom vyhadzovať vyrážky.Ale dávajte pozor aby ste si nepotreli klitoris a tie veci okolo. Čiste iba kožu. A ak vás to bude troška štipať nevadí to sa tým správne dezinfikuje. A nakoniec si dajte nejaky krémik aby ste nemali suchú pokožku.

alica888

tak, mile slecny, asi teraz odpadnete ked si precitate tieto riadky, ale hoci to bezne nerobim, rozhodla som sa napisat vam pravdu: takze - mam uz 57 rokov. v casoch mojej mladosti sa zeny na intimnych miestach neholili, ale svet sa meni. mam 18 a 16 rocnu vnucku a som im velmi vdacna, ze ma na to nahovorili. naozaj je to ovela hygienickejsie a aj pohodlnejsie. nastastie to mojej pokozke nijako neprekaza a ziadne vyrazky sa mi nikdy nerobili. holim sa vo vani pocas sprchovania, predtym sa namydlim sprchovacim gelom, takze je pokozka aj do istej miery dezinfikovana. po holeni sa znova namydlim a dobre splachnem. nikdy sa mi nic nezapalilo. treba sa vsak trocha starat aj o zvysok tela. cvicit, otuzovat sa, spravne sa stravovat a udrziavat si zdravu a pritazlivu postavu. nezabudat pritom aj na vnutornu krasu. lebo ci je zena oholena alebo nie, to samo osebe naozaj nestaci. suhlasim vsak s nazorom, ze je to osobna vec kazdej z nas. mne napr. holenie vyhovuje ale neodsudzujem tie, ktore sa k tomu nevedia odhodlat alebo sa im to nepaci. kazda z nas si vyberie to, co je pre nu najvhodnejsie. nicolka, ked sa budes prvykrat holit, davaj dobry pozor aby si sa neporanila. radsej pomaly a opatrne. drzim palce!