dlhotrvajuce problémy.Poradí mi nirkto????

Príspevok v téme: dlhotrvajuce problémy.Poradí mi nirkto????
katulik v

Ahojte všetci.Už asi pol roka mám problém s pravou polovicou chrbtice.Bolí ma lopatka a chrbát.Bolesť sa prejavuje ked dlho sedím,alebo sa zohnem.Vystreluje mi to aj do pravého boa,brucha a aj do obastí obličiek.Ovodák ma poslal len na sono,predpísal buscopan/hoci neviem prečo/a toť vsjo.Povedal,že ak ma to neprejde,mám prísť znova.Brali mi aj krv,je v poriadku až na nedostatok niekrorých minerálov.Poradte mi prosím,c čím teda môžu tieto bolesti súvisieť a kam by ma mal nás dr.poslať.A je možné aby ma to bolelo denno denne???Dakuje za každú radu.

jana123

ja mam pocit ze uplne vsade. Mna uz boli aj lava lopatka, trpnu mi ruku, boli ma krk az ku hlave, mam aj pichanie na hrudi..ja som bola na RTG a CT a mala som vyskocene stavce a mam velku skoliozu. Chrbtica vie velmi potrapit. Chod aj ty k ortopedovi a k neurologovi.

katulik v

dakujem za odpoved.Veruže mi náš dr.nič nepovedal.Len tolko vraj to mám asi od pečene.No vysledky boli dobré tak stichol.Ked som mu vysvetlovala čo ma bolí,kukal na mna ako na zjavenie.A ak sa možem spýtať,kde všade to bolí teba???Dakujem

jana123

Aj ja mam taketo bolesti. Dennodenne.Mam to z chrbtice. Chod k ortopedovi. To ti tvoj lekar nepovedal,ze by to mohlo byt z chrbtice?