Prosím poraďte

Príspevok v téme: Prosím poraďte
leann

Zdravím Vás všetky:)
Práve som si prečítala plno tém na chudnutie ,aj o tabletkách a vsetko možné a rozhodla som sa radšej založit tému.
Potrebovala by som radu od tých z Vás co máte podobný problém ako ja.
Za posledné dva roky som pribrala zo 45kg ma 57. výšku mám 155. potrebujem schudnút mimimálne 7kg.
Samozrejme hlavný problém je jedenie a preto by som potrebovala nieco , co mi obmedzí chut do jedla. Lebo inak som skor taka, ze ked som hladna tak sa najem. S cvicenim to je u mna tiez biedne, ale verim tomu ze keby som nemala chut do jedla tak sa aj rozhybem,lebo budem vediet ze urcite to pojde dolu.
zamestnanie mam sedave ale zas nejem tu skoro vobec.
Ak mozte, poradte sposom pre mna vhodny a hlavne nejaky pripravok na chudnutie bud prirodny alebo aj chem. ale radsej nieco co nema moc vplyv na srdce, lebo sice nemam problemy ale mam na to asi nabeh lebo ma pichava obcas pri srdci. ale to moze byt aj tym , ze mám málo pohybu.
Dakujem Vam kocky a vela stastia pri chudnuti:)

leann

Este som zabudla dopisat ze je pre mna jednou z najtazších veci odpriet si sladkosti.Preto hlavne uvazujem o dakom pripravku na potlacenie chuti na sladke a potlacenie hladu. Cisto volou to nezvladam. Potrebujem nieco take, aspon pokym schudnem, potom si hadam navyknem davat pozor. Aky pripravok doporucujete? Viete aj o niecom prirodnom co zabera?

renky

leann :) urci si min 2 dni v tyzdni ked ypojdes na cvicenie a to bez ohladu na to ci si hladna, ci mas chut do jedla alebo nie, take vyhovorky si nenechaj u seba prejst:)
vezmi si do roboty tiez nejake papanie, pretoze ak si pisala ze tam skoro nic nejes co nieje zdrave, potom si urcite hladna vecer a z toho to vsetko ide:) takze, zaklad je jest cez den viac nez vecer:) male porcie castejsie, vela k tomu pi, obmedz trosku sladkosti (sama vies v com si sa zhorsila odkedy si prirbala) :) a pojde to dole jedna radost:) drzim palce