zmysel života

Príspevok v téme: zmysel života
ewita

ludia čo je vašim zmyslom života? lebo ja sa na to snažím prísť už dosť dlhú dobu a zistila som, že môj život nemá zmysel...
mala som nejaké depky a tak, jeden čas sa môj život a všetky moje myšlienky točili iba o akné a o mojej postave...
teraz sa mi zda, že sa to trochu zlepšilo, ale teraz akosi neviem naštartovať a začať znovu normalne žiť...
predtým bol môj život iba stále to isté: škola, učenie, rodina a tak...
proste napíšte mi, aké veci sú pre vás dôležité, čo vás napĺňa, na čo sa tešíte... teda okrem lásky, lebo na tom so biedne... :(

Summer_

Ja som nasla zmysel zivota az po tom, co som sa 3roky trapila s chorobou /anorexia a bulimia/ a mala som tazke depresie...neskor som sa zo zualstva pokusila o samovrazdu a viac ako 2mesiace som bola na lieceni... Teraz uz chapem preco zijem... uz sa nechcem trapit a tesim sa z malickosti ako ked si posedim s kamoskou na kave, ked sa na niecom cele hodiny smejeme, ked som s priatelom a viem ze mam komu davat svoju lasku a ked ju dava on mne, miesto toho aby som sa doma trapila najdem si program a zabudem na vsetko zle... a som stastna ze mam okolo seba ludi ktorych mam... a ked pride tazsia chvyla tak jej nepodlahnem a ona zase odide... vazim si kazdy moment a dokazem sa tesit z veci- z malickosti ktore tvoria zivot... to co som prezila ma posunulo niekam uplne dalej ako su moje rovesnicky, premyslam uplne inak a zivot dokazem viac ocenit... ocenit to prave na nom...