Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zmysel života

Príspevok v téme: zmysel života
ewita

ludia čo je vašim zmyslom života? lebo ja sa na to snažím prísť už dosť dlhú dobu a zistila som, že môj život nemá zmysel...
mala som nejaké depky a tak, jeden čas sa môj život a všetky moje myšlienky točili iba o akné a o mojej postave...
teraz sa mi zda, že sa to trochu zlepšilo, ale teraz akosi neviem naštartovať a začať znovu normalne žiť...
predtým bol môj život iba stále to isté: škola, učenie, rodina a tak...
proste napíšte mi, aké veci sú pre vás dôležité, čo vás napĺňa, na čo sa tešíte... teda okrem lásky, lebo na tom so biedne... :(

poliewoocka

Precitaj si Fausta od Goetheho alebo Moje univerzity od Maxima Gorkeho.
Zmysel zivota je uzitocna cinnost,nieco,co po tebe ostane na tomto svete.

ivuša

no ja som si tuto otazku tiez urcite obdobie kladla...a dosla som na to, ze treba zit tak, aby som si raz ked budem odtialto odchadzat mohla povedat, ze to stalo za to :)... asi by som este tak skoro nemala z tohto sveta odist :D

nemozem povedat

doteraz ma trapilo toto iste. tato ista otazka. Je to tym, ze sme toho este moc neprezili. Nedavno som zazil viacej padov (ci uz vo vztahoch z niekym, alebo vecami, co boli pre mna dolezite) a uz si nekladiem tuto otazku. Uz iba proste zijem :))

vecernica

Asi si nebola v tak tazkych situaciach ktorych este mozno budes.To si myslim ze pre to si kladies tuto otazku ze co je zmysel..Budu asi este dni smutne a zas vesele a hlavne vela rozptylenych s priatelmi ,sportom, kulturou a hlavne pracou rodinou a co ja viem cim,,kde zabudnes na tuto otazku budes stastna a nestastna..alebo priemerna..hlavne bude ze na nu nebudes mysliet a budes si mysliet ze je to vyriesene... ,ludia nemaju cas na tuto otazku a myslia ze ju vyriesili,,a nechu na tuto otazku mysliet,len v depke...na nu myslia. Nejde o to ci si stastna zaneprazdnena,smutna depresivna zamilovana,,zmysel zivota je zit!,,zneje to jednoducho,,ale to prinasa uspokojenie,,ZIT!!!!!!!!!!!!,,dalsie otazky su otazky vyzretosti a nazorov a postojov k ziovotu..na priamu otazku zmysel zivota,,je: zit zivot..na otazku preco? ,,je podla mna odpoved :uzit si to!,,aj depku a aj radost,,snad ide o dosihnutie harmonie a radosti zo zitia( a ta sa dosahuje aj cez depku a disharmoniu...)precitaj si nieco z filozofie..Jung je fajn v tomoto atd..ved vsetci filozofovia o tom pisu,,,ale myslim ze ide o tvoje ego v tom v dobrom zmysle! uzit si tych par smiesnych rokov co zijes..na plno!