Mam jednoduchu otazku....Zena nema mat absolutne ziadny vytok?Alebo moze mat taky slabucky?
Ja mam 20 rokov a vytok mam od nepamati. Nezapacha,nesvrbi, nie je ho vela, ale kazdy den gatky zaspinim, tak neviem je to v poriadku laebo nie je????dakujem za odpovede vopred
vytok-ma byt ci nema?
ahoj čitala som si toto forum a preto som napisala tuto otazky gynekologovi.povedal, že vytok teda vaginalny fluor je normálny môže byť biely alebo číry.vyskytuje sa skoro každý den, je normálne ak je pri sexe na partnerovom penise i pri vzrušení. po menštruácii môže byť taky elasticky.nie je sa čoho bat je to uplne normalne a prirodzene.ked začne zapachat, alebo ze zlty, hnedy, krvavy, alebo svrbenie vtedy je tu infekcia.najčastejšie kvasinkova.treba ju preliečit inak sa bude vracat stááále naspat.treba ist ku gynekologovi pretože lieky su na predpis..takže veselo žiť s našim údelom
ako by mal ten vytok zapachat?
A su aj baby ktore to vobec nemaju ziaden vytok?
Lebo ja mam taky problem ze ked som vecer s priatem mam blby pocit ze ked mi uvidi nohavicky tak si povie ze sa neumyvam alebo take nieco ale ja za to nemozem...
nie nie, ziadne problemy, no zeby bol az tak ciry to nie, je to biele, zas nie tvaroh. ja uz som bola par krat preliecena na zapal, kedy to bolo ocividne chorobne(ten vytok) ale tak ma zaujimalo, som myslela, ze nema byt ziadny, ale ukludnila si ma, dakujem:)
ja mam tiez od nepamati uz strasne dlho kazdy den niekolko rokov biely vytok, este som ani prvu menstruaciu nemala a ten vytok som mala uz strasne dlho...
je biely, nezapacha ani nic....
som rada, ze nie som jedina... ale hovorila som to aj lekarke a ta mi na to nic nehovorila, takze by to nemal byt problem... :)
ak vobec nemas ziadne problemy/svrbenie, palenie,bolesti v podbrusku,krv vo vytoku,ani menstruacne potiaze a ak vytok je ciry ,gelovity /nie biely, tvaroh.alebo sfarbeny a zapachajuci/potom by to malo byt v poriadku.v takom pripade nejde o vytok,len o prirodzenu produkciu hlienu.ta je zvysena v dobe ovulacie.ak ta to vsak znepokojuje, odporucam vysetrenie u gynekologa, aby sa vyvratili akekolvek obavi.
Aj ja mam.. kazdy den mam na nohavickach vecer take biele z vytoku,,, ale tiez nezapacha ani nic a mam to od vzdy... podla mna je to normalne nie?